מצאת?דחוף אשמח למידע על מטפלת בבני ברק אזור דובק(עד 10 דקות מרחק)
שמקבלת מ8 עד 4
כל מידע יעזור
תודה!!
מטפלת פרטית ?דחוף אשמח למידע על מטפלת בבני ברק אזור דובק(עד 10 דקות מרחק)
שמקבלת מ8 עד 4
כל מידע יעזור
תודה!!
זכור לי שיש בקליש 8 כניסה ב' מישהי.
לא בטוחה שהיא עד 4.
בדקת אותה?
משפחת בלחסן נראה לי.
יש לכם מספרים?יש ברחוב שדל (פניה מירושלים )
לא יודעת עד איזה שעה
נראה לי שהיא גמישה
לאמצאת?
כןמטפלת פרטית ?
מצטערת אבל לאיש לכם מספרים?
תודה ממש!!
הייזכור לי שיש בקליש 8 כניסה ב' מישהי.
לא בטוחה שהיא עד 4.
בדקת אותה?
משפחת בלחסן נראה לי.
אין לי את המספר שלה.היי
מתעניינת גם בשביל מישהי
יש לך אולי איך להשיג את המספר שלה?
אני יודעת שהיא עדיין מטפלתאין לי את המספר שלה.
עד לפני 3 שנים היינו גרים באזור והיא היתה המטפלת של הבת שלי בזמנו, אישה מבוגרת, מדהימה, מאוד נהנינו.
אבל אין לי מושג מה קורה איתה היום.
המשפחה שלה בלחסן, אולי תיראי בספר טלפונים.
עריכה: אם לא השגת את המספר תגידי לי אני אנסה להשיג דרך מישהי שאולי יכולה להשיג לי את המספר
אני עכשיו מנסה להשיג, אעדכן אותךזה ממש דחוף אשמח אם תוכלי לעזור לי להשיג
תודה רבהאני עכשיו מנסה להשיג, אעדכן אותך
הצלחתי להשיג אבל אין לה מקום...אני עכשיו מנסה להשיג, אעדכן אותך
מצאת משהו?? כי אני גם מחפשת בדחיפותהיי,בוקר טוב,
אני מחפשת מטפלת לתינוקת באזור דובק בן פתחיה ורמבם מיד אחרי שבועות.
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים