כללי דחוף!!!אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
זהו צידו החיצוני של אלפון כיס דו צדדי.
עיצבתי כמה עשרות אלפונים כאשר הגריד זהה לכולם(חלקם בעלי 3 ביגים, חלקםפ 4, וכן-5. הגריד הוגדל לצורך כך).
-כמה הייתם לוקחים על כזו עבודה?
-בענין הקיפול, אני רוצה שהוא יתקפל כמו אקורדיון, איך אפשר להגדיר זאת לדפוס? צריך לומר להם זאת או שיש הגדרה בסימון הקיפול?

קבצים מצורפים

• הר נוף-חיצוני.pdf
    KB 616.1 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
איך זה שאין לכם הצעות מחיר?

• הוסף לסימניות
את גם הקלדת?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון את חייבת לסמן 'פאסרים' איפה לקפל.
ואז תסבירי בדפוס איך את רוצה שזה יתקפל. אחר כך את מקפלת להם את ההעתק שמש איך שאת רוצה שזה יתקפל ולפי זה הם עובדים.

• הוסף לסימניות
לדעתי 250-300 ש"ח לראשון ו-150 ש"ח נוספים לכל אחד
כמו"כ כדאי לך לעשות נקודות ברווח בין השם לטלפון כי ככה די קשה לקשר איזה טלפון לאיזה אדם, או לפחות לצבוע שורה עם מרקר בהיר ושורה לא.
בהצלחה

לגבי הקיפול, כמו שזה נראה זה משהו שילך לדפוס דיגיטלי, אז פשוט תתני סימני קיפול (קוים מקוקוים בד"כ) ותסבירי בע"פ ועדיף לסכם את זה גם בחוזה כתוב, שזה צריך להתקפל אקורדיון.
אם האלפון מודפס על נייר עבה, אז הוא לא יקופל על ידי בית הדפוס אלא יהיו בו רק ביגים, ואז לכי תסבירי לכל מי שיקנה אלפון שצריך לקפל אותו אקורדיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GD;380590:
לדעתי 250-300 ש"ח לראשון ו-150 ש"ח נוספים לכל אחד
כמו"כ כדאי לך לעשות נקודות ברווח בין השם לטלפון כי ככה די קשה לקשר איזה טלפון לאיזה אדם, או לפחות לצבוע שורה עם מרקר בהיר ושורה לא.
בהצלחה
אני כבר אחרי העיצוב של כולם זה בערך 90 אלפונים, איך אעשה זאת עכשיו?
זה לא מוגזם 150 לכל אחד נוסף, הכל על אותו גריד, ויש לי סטייל מוכן לטקסט

• הוסף לסימניות
להוסיף את הנקודות זה לא בעיה, את יכולה לסדר את זה בפרגרף סטייל בטאבים.
אם נראה לך מוגזם 150 ש"ח, קחי כמה שבא לך, אבל לדעתי לא פחות מ50

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GD;380599:
להוסיף את הנקודות זה לא בעיה, את יכולה לסדר את זה בפרגרף סטייל בטאבים.
אם נראה לך מוגזם 150 ש"ח, קחי כמה שבא לך, אבל לדעתי לא פחות מ50
תודה על העזרה, אשמח אם תהיה לך עוד סבלנות. הטקסט הוקלד באקסל-פתחתי אותו כטבלה באינדיזיין, והפכתי אותו לטקסט ללא טבלה מופרד בפסיקים-convert to comma
אך לא הצלחתי להסתדר בצורה זו גם עם מספרי הטלפונים, ושאלתי גם כמה שמבינים ולא
נתנו לי פתרון, אלא לחלק את הטקסט לשניים, ואת הטלפונים להפוך לטקסט רגיל ע"י
convert to tab
כעת אין קשר בין השמות לטלפונים, איך אפתור זאת?​

• הוסף לסימניות
עשיתי כאלו מן דברקים אך הדרך קצת מסובכת.
יתכן שאפשר לעשות את זה ביתר קלות באינדיזיין ישירות, אך זה מה שאני עשיתי.
1. להעתיק את הטבלה לWORD
2. להוסיף בין העמודות עוד עמודה ריקה, ז"א בין העמודה של השם לעמודה של הכתובת עמודה ריקה ובין העמודה של הכתובת לעמודה של הטלפון גם כן עוד עמודה.
3. למלא כל עמודה ריקה בסימן מעניין אחר, לדוגמא:mad: או % (משהו שאין בכל הטקסט האחר).
4. להמיר את הטבלה לטקסט כאשר בין עמודה לעמודה לעשות רווח.
5.לבצע אופציה של החלפה, את כל ה-רווח- @-רווח להפוך לפסיק רווח(בין השם והכתובת), ואת כל ה-רווח%רווח להפוך לטאב(בין הכתובת לטלפון),
6. להעתיק הכל לאידיזיין (או אם עשית הכל באינדיזיין - עדיף) לעשות פרגרף סטייל שבו ההתחלה עד הפסיק זה סוג אחד ואח"כ הטאב בא עם נקודות.
בתקוה שעזרתי
אם זה לא מובן אני אנסה להעלות תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;380586:
ואז תסבירי בדפוס איך את רוצה שזה יתקפל. אחר כך את מקפלת להם את ההעתק שמש איך שאת רוצה שזה יתקפל ולפי זה הם עובדים.
בכמה אתת מעריכה את העבודה?
אני עדיין מתלבטת על המחיר.
האם זה נורא שאין טאבים (נקודות) בין הכתובת לטלפון?

• הוסף לסימניות
את מודעת לזה שאין קשר בין האנשים למספרי טלפונים?(ז"א שזה לא המספר שלהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;380586:
בכמה אתת מעריכה את העבודה?
אני עדיין מתלבטת על המחיר.
האם זה נורא שאין טאבים (נקודות) בין הכתובת לטלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;380671:
למה אין קשר? יש קשר, עבדתי במקביל עם 2 החלקים, ובדקתי זאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;380671:
תודה, מן הסתם עדיין לא עידכנתי את האלפון הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה