כללי דחוף את הדמות הזאת

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף את הדמות הזאת או דומה

קבצים מצורפים

• צ.jpg
    KB 328.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני צריך דחוף אף אחד לא יכול לעזור ?

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
בבקשה:

יש לי עוד הרבה בסגנון, אבל אני לא יודעת איך מעלים כמות גדולה, וכן יש לי את כולם גם בוקטורי, אז אם אתה רוצה משהו מסויים אשלח לך.

קבצים מצורפים

• B07-AI-006.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 22
  • B07-AI-009.jpg
    KB 43.1 · צפיות: 25
  • B07-AI-010.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 24
  • B07-AI-023.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 24
  • B08-AI-043.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 25
  • B07-AI-047.jpg
    KB 46.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תקבצי לקובץ ראר זה יוכל לעזור גמלי :)
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
אגב, איך קוראים לסגנון הזה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה זה לא טוב, פעם ראשונה שאני משתמשת בג'מבו, אולי יש מישהו שיכול להסביר לי במה טעיתי? ואז אעלה שוב.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על השיתוף! חומר מהמם.
משום מה כשמנסים להוריד את כל הקבצים ביחד זה לא הולך. קובץ קובץ כן מצליח.
אם את יכולה לכווץ את כולם ולהעלות כקובץ אחד כנראה יועיל.

• הוסף לסימניות
אני יכווץ את זה לזיפ ואעלה שוב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
כל הכבוד על השיתוף והעבודה הכרוכה בהעלאה!

• הוסף לסימניות
wow!
מדהים!!
תודה רבה! :)

• הוסף לסימניות
סגנון בוזינס

אם אני לא טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה