עזרה דחוף את עזרתכם במציאת נעל מיוחדת של פאפיה(מכל חלקי הארץ)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת חנויות נעליים בכל רחבי הארץ שמוכרות את הנעליים של חברת פפאיה,
אני מחפשת דגם מסוים של נעלים שאזלו כנראה לפני פסח, ואני מחפשת אחד לרפואה... (במידה אחת כבר מצאתי, ועכשיו חסר לי עוד אחד)
הדגם של הנעל המבוקשת היא - אדריאנה לורקס צבע זהב מידה 22 (נעל שבתית לילדה פתוח בצדדים מקדימה צבע פנינה ומאחורה זהב מנצנץ)
כבר ניסיתי בחנויות בב"ב בגיל, בשוזים, ובבילבי, (וכן גיל ושוזים ניסו לבדוק בסניפים ולא היה)
על כן, כל מי שתוכל לעזור לי ולעלות לכאן שמות של חנויות עדיף כולל מס' טלפון של חנויות נעלים בכל הארץ שמוכרות דגמים של פפאיה, תבוא עליה הברכה!!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לך מס' טלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
תודה ענקית
מחכה להצפה.....

• הוסף לסימניות
נעלי רמות בירושלים - פתחו סניף בצומת שמגר, כל החנות פאפיה.
אולי אצליהם תמצאי,
אין לי מספר טלפון (יש להם סניף גם בגאולה רח' עזר יולדות)

• הוסף לסימניות
מה יש לי מזה?
לפי מה שאני רואה אי אפשר להזמין דרך האתר
מצאתי באתר רשימת חנויות משווקות, אבל לפי דעתי היא לא מאד נכונה, (לא מדויקת)
ולכן מי שיודעת על חנויות בעיר שלה שמוכרות פפאיה שתעדכן אותי בדחיפות!!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן, נעלי רמות ברחוב שמגר, בבניינים של תנובה.
אפשר גם לצבור אצלם נקודות מועדון של פפאיה, ולשלם בנקודות למי שיש.
בערב החג היה להם את הדגם הזה.

ויש גם חנות פפאיה בקניון מלחה 02-5606962.

• הוסף לסימניות
זיסע שיכאלאך
בית שמש
02-5324128
פתוח בין 5-8 אחה"צ
נראה לי שיש מענה רק בשעות הפתיחה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה