כללי דחוף באינדזיין!!

• הוסף לסימניות
סגנון אות/פיסקה באינדזיין
יש לי סגנון מסוים באינדזיין שאני רוצה לשנות בו פרמטרים,
כגון: גודל, רווח בין האותיות וכו'

אך את נתון הצבע של הטקסט אני לא רוצה לשנות,
כי בכל עמוד במסמך הזה הצבע של הטקסט צריך להיות שונה
על אף ששאר הנתונים כן זהים.

ומה שקורה בתכלס שאם אני משנה את נתוני הסגנון אז גם
הצבע משתנה.
האם אפשר שנתון הצבע לא ישתנה?

הבו דחוף פיתרון..

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תעשי סגנון פסקה אחיד לכל הטקסט הרץ, ובכל מקום שצריך להשתנות הצבע של האות תתני סגנון אות נפרד, עם שינוי רק בצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1014078:
תעשי סגנון פסקה אחיד לכל הטקסט הרץ, ובכל מקום שצריך להשתנות הצבע של האות תתני סגנון אות נפרד, עם שינוי רק בצבע.

מה שאתה מציע מתאים אם עושים לפני שקובעים את הצבעים,
אבל אחרי שכל המסמך מוכן לפי סגנונות ויש גם צבעים לשורות ספציפיות בכל דף.
האם יש אפשרות ליצור סגנון חדש שלא ישנה את הפרמטר של הצבע?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
צריך לעשות לכל צבע בפני עצמו החלפה לסגנון תו של הצבע הזה.
ואז כשתשני את סגנון הפסקה אח"כ - הצבע יישאר, כי הוא מוגדר בסגנון תו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;1014109:
צריך לעשות לכל צבע בפני עצמו החלפה לסגנון תו של הצבע הזה.
ואז כשתשני את סגנון הפסקה אח"כ - הצבע יישאר, כי הוא מוגדר בסגנון תו.

תודה רבה!
האם תוכל לכתוב לי את הכללים,
כגון מה לא דורס את מה אם שמים סגנונות אחד על השני וכו'
תודה

• הוסף לסימניות
הבסיס הוא סגנון פסקה.
סגנון תו מתיישב עליו ("דורס" אותו).

• הוסף לסימניות
כדאי לקבוע קודם סגנון פסקה, ואח"כ סגנון תו 'על עיוור' (לא להעתיק ממשהו קיים, וגם לא לקבוע סגנון כשיש טקסט בחור). בצורה כזאת סגנון התו מאופס כולו ואין לו שום אפיונים.
כך ניתן לתת לו אפיון אך ורק במקומות רלוונטיים - במקרה שלך - צבע אות.

את הסגנון הזה את יכולה להעתיק אח"כ, ולשנות בו רק את צבע התו.

• הוסף לסימניות
עדיף לעשות סגנון פסקה בסיסי, וסגנונות פסקה נוספים שמבוססים על הסגנון הזה.
כך תהיה להם עצמאות בכל מה שונה בהם אבל אחידות לגבי הפרמטרים הבסיסיים שהגדרת בהתחלה.
סגנון תו מיועד בעיקר למקרים שהטקסט בתוך הפסקה צריך עיצוב שונה משאר הפסקה בה הוא מופיע.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה