כללי דחוף, באינדיזיין, העמודים משמאל לימין

• הוסף לסימניות
במקום מימין לשמאל כמו בעברית
אינני זוכרת איפה משנים את האופציה תודה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1256251:
במקום מימין לשמאל כמו בעברית
אינני זוכרת איפה משנים את האופציה תודה!!!!!!!!!!!!

בהגדרות מסמך

• הוסף לסימניות
ניסיתי בדוקמנט סטאפ, לא היה שם אופציה מתאימה.

• הוסף לסימניות
סי אס 2! אני זוכר את זה לפני 10 שנים....

בכל אופן, type>story ומשנים את הגדרת הסטורי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1256279:
סי אס 2! אני זוכר את זה לפני 10 שנים....

בכל אופן, type>story ומשנים את הגדרת הסטורי...

לא מכיר את סי אס 2
אבל כיון העמודים אינו קשור לכאורה לסטורי, סטורי זה מגדיר את כיון התיבות, לא עמודים.
חייב להיות הגדרות מסמך גם בסי אס 2!

• הוסף לסימניות
אני גם זוכרת שיש, אבל משום מה זה לא מופיע.

• הוסף לסימניות
אה -- סליחה, קראתי מהר מדאי -- חשבתי שהיא שואלת לגבי כיוון הטורים

• הוסף לסימניות
אז השאלה אם את בטוחה שיש לך את CS2 ME (גירסה תומכת עיברית) או לא...

• הוסף לסימניות
כנראה שזו התקלה. היו לי את כל התוכנות בעברית מעודכנות מקוריות, ווירוס במחשב מחק לי הכל, הורדתי מהרשת את התוכנות של אדובי המורשה (הם פרגנו רק סי אס 2), ועכשיו אני קולטת שהוא לא תומך עברית זו הסיבה שהעמודים כך נראים, ואם הבנתי אתכם נכון זה לא ניתן לתיקון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה