כללי דחוף באינדיזיין

• הוסף לסימניות
הייצוא לפי די אף משבש לי את כל הקובץ, משהו הזוי,
יתכן שזה בגלל ה-cs5?
אני גם רואה שבחלונית העמודים המספור של הדפים מופיע משמאל לימין אפי' שהגדרות המסמך הם מימין לשמאל,
מה עושים ????

דחוףףףףף

תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה שבחלון העמודים זה הפוך זה לא משנה,
השאלה איך זה בעמודים עצמם.
אפשר לראות לפי מספרי העמודים.
אם מימין לשמאל או להיפך.

ובכל זאת, אם המספרים רצים נכון
ואתה מייצא זאת מסתמא כל עמוד בנפרד,
מה זה משנה מה בחלונית בעמודים?

• הוסף לסימניות
הייצוא לפי די אף משבש לי את כל הקובץ, משהו הזוי -

על מה מדובר? מה השיבוש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Deena;633711:
הייצוא לפי די אף משבש לי את כל הקובץ, משהו הזוי -

על מה מדובר? מה השיבוש?
הוא מוחק חלק מהגרפיקה
ויש מקומות שהוא מוסיף

הזוי לחלוטין...

• הוסף לסימניות
אם לא הלך באקספורט תנסו דרך דיסטילר (הדפסה לקובץ פוסטסקריפט ומשם להשתמש בדיסטילר כדי להפוך לPDF)
זה פתרון של כיבוי שריפות אבל קודם כל שיהיה קובץ מוכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Deena;633802:
אם לא הלך באקספורט תנסו דרך דיסטילר (הדפסה לקובץ פוסטסקריפט ומשם להשתמש בדיסטילר כדי להפוך לPDF)
זה פתרון של כיבוי שריפות אבל קודם כל שיהיה קובץ מוכן...
ב"ה זה פתר את הבעיה , חלקית,
גודל הדף A5 רוחב, והדיסטילר סוגר על A4, מה שיוצא שנהיה בכל עמוד שטח לבן ריק למעלה
איך אני מגדיר לו גודל הדף המקורי ?

• הוסף לסימניות
תבדקו בהגדרות של ההדפסה (לדיסטילר), אולי זה פשוט מוגדר על גודל של דף A4?
בתוך ה"פרינט" - SETUP < PAPER SIZE < CUSTOM במקום A4

אגב גם אם הוא הדפיס את הקובץ על A4 זה עדיין לא אמור להיות "לבן" אלא בלי כלום ורק מופיע על המסך שלך כלבן - אפשר לבדוק את זה דרך פתיחת הקובץ בפוטושופ, ולראות אם הרקע אכן לבן או שקוף.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
זה מאוד מאוד עזר לי.

יש הסבר למה זה ככה קורה, שבפוסט קריפט זה יוצא טוב ובייצוא זה משתבש ?
ותמיד זה יותר לאט מייצוא ?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
השיבוש היה בייצוא לפוסט סקריפט, או בייצוא רגיל לPDF?
איך עשיתם עד עכשיו ואיפה היתה הבעיה?

• הוסף לסימניות
טוב, סליחה, קראתי שוב והבנתי.
לא ידוע לי שזה יותר לאט - אצלי בכ"א לא שמתי לב לזה, אבל הדיסטילר שלי עוד לא הותקן על המחשב (שכבר לא כל כך חדש) כך שאני כבר די הרבה זמן לא ייצאתי לפוסט סקריפט.
ייצוא אמור להיות טוב, אבל ייצוא לפוסט סקריפט זה בכל אופן הדרך הטובה יותר לייצא תמיד, ועם הכי פחות שיבושים. יש הרבה דברים שלא "אמורים" לקרות אבל במחשבים כמו במחשבים - קורים. בד"כ הייצוא לPDF לא אמור לגרום לבעיות. אבל ייצוא לפוסט סקריפט הוא טוב ובטוח יותר.

• הוסף לסימניות
בייצוא לפידיאף נהיה לי שיבוש בכל הגרפיקה,

בהדפסה לפוסט קריפט באמת הכל הסתדר, אבל הבעיה שזה יצא A4 אבל אני חושב שעכישו זה הסתדר כי באמת זה היה מוגדר על גודל דף A4
רק שזה כבר רבע שעה סוגר לי לוח של 96 עמ', זה מציאותי ?

• הוסף לסימניות
כל עוד זה מתקדם - אין מה לעשות.
אם נראה לך שזה נתקע זה כבר משהו אחר.
מציאותי או לא - זה תלוי במחשב שלך, ומה יש בעמודים האלו (הרבה גרפיקה/תמונות וכו'?) - יכול בהחלט להיות (שוב - העיקר שרואים התקדמות - זה אמור להראות לך באיזה עמוד זה אוחז)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה