כללי דחוף באקרובט - עמודים מרובים בהדפסה

• הוסף לסימניות
כשאני נותן לו באפשרות הדפסה עמודים מרובים, הוא מקטין מעט את העמודים ועושה רווח מיותר ביניהם.
כיצד אני מבטל את הרווח הזה?

ראיתי לינק בפרוג לתשובה לכך אבל איני מורשה לאותו פורום. זהו הלינק:
http://prog.co.il/showpost.php?p=66929&postcount=7

מאוד מאוד דחוף לי ואודה למי שיעזור

• הוסף לסימניות
תן צילום מסך של הגדרות ההדפסה
(יש לי גישה ושם הנידון על אימפוזיציה)

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לצלם מסך במחשב הזה. הפרינט סקרין לא עובד.
האם יש מצב הפוך שתוכל לשלוח לי את הפתרון שכתוב שם?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק רוצים לעשות...
יש לך קובץ ... עמודים, ורוצה להדפיס לPDF באופן... (כמה עמודים בעמוד? או כגון קונטרס)

יותר פרטים נצרכים

• הוסף לסימניות
קבל את פתרון חייך לא תגמור להודות לי:

צפה בקובץ המצורף 122047

יש בפנים PDF עם הסברים, אבל זו תוכנה קלה מאד להבנה שחק איתה קצת ותסתדר

קבצים מצורפים

• Quite Imposing Plus.rar
    1.3 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;745360:
קבל את פתרון חייך לא תגמור להודות לי:

צפה בקובץ המצורף 122047

יש בפנים PDF עם הסברים, אבל זו תוכנה קלה מאד להבנה שחק איתה קצת ותסתדר

אכן זה תוכנה מצויין וקל להשתמש בו....
אבל יקר מאוד, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;745387:
ביקשתי כסף היכנשהוא?

מחילה, אבל לפנ"כ לא הקלקתי על הקישור - וחשבתי שהוא קישור לאתר שלהם.
עכשיו שפתחתי..... הבנתי!
תודה רבה!

האם שייך דבר כזה למהדורה 3.0c? (זה מה שיש לי כבר - למק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה