כללי דחוף בבקשה! הפיכת טקסטים באינדיזיין מאנגלית לעברית

• פותח הנושא gail
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כפולת עמודים (בקובץ אינדיזיין )מוכנה מחו"ל ומעומדת באנגלית ואני רוצה להפוך אותה לעברית ומשמאל לימין.
השאלה איך עושים זאת???
תודה לכל העונים.!!

• הוסף לסימניות
היי תודה על ההתייחסות,
ניסיתי לעשות מה שאמרת אבל זה לא עזר . כנראה לא הסברתי נכון
יש לי קובץ מוכן שהגיע מחו"ל, כפולת עמודים של חוברת לילדים ,
אני צריכה להפוך את זה מאנגלית לעברית. העמודה שבצד שמאל אמורה להתחלף עם העמודה בצד ימין . אני צריכה לשנות את המלל מאנגלית לעברית ולשנות את הפונטים.
הקובץ נתון לשינוי ע"י לחיצה על השכבה וביטול הנעילה ואז כל האלמנטים פתוחים לשינוי מקום.
ניסיתי איכשהו לשנות את המיקום להחליף בין שמאל לימין וזה מסובך מדיי ונראה לי שלא לזה התכוונו.
אולי אשלח לך את הקובץ במייל על מנת שתראה למה הכוונה?

• הוסף לסימניות
את צריכה לשנות את הפריסה
תפריט Layout
לבחור Reverse layout

• הוסף לסימניות
ואוו תודה רבה ממש עזרת לי , יישר כח ! !!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה את האשכול
אני צריכה להפוך את העמ' שיהיו לי לספר עברית,
ניסיתי את מה שכתוב פה למעלה ולא מצאת/ הצלחתי.
מצ"ב צילום מסך של התוכנה שלי:
1595282463894.png

ניסיתי גם פה: ואני לא רואה אפשרות
1595283457777.png

אני אשמח לעזרה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה נראה שהגרסה של האינדיזיין לא תומכת עברית
יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אולי.
אבל כשאני כותבת בעברית הוא כן כותב לי רגיל ולא בהיפוך אותיות?!
איך אני יכולה לסדר את הגירסה?

• הוסף לסימניות
מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה