כללי דחוף בבקשה יורד לדפוס

• הוסף לסימניות
חשובה לי מאד דעתכם , באופן כללי? במיוחד חשובה דעתכם על הכיתוב לי נראה שיותר טוב ישר .

קבצים מצורפים

• תמונה 4.jpg
    2.1 MB · צפיות: 8
  • תמונה 3.jpg
    1.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה,
- הכיתוב ממש לא קריא כרגע - להגדיל ולשנות צבע או להבהיר מתחת לטקסט.
- הצבע של המסגרת לא כ"כ קשור.

• הוסף לסימניות
במה אברכך?

• הוסף לסימניות
עדיף ישר.
עדיף גם יותר גדול
ואלי בצבע אחר
חוץ מזה הכל מיוחד יפה
עבודה עצמאית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;717625:
עדיף ישר.
עדיף גם יותר גדול
ואלי בצבע אחר
חוץ מזה הכל מיוחד יפה
עבודה עצמאית?
כן , תשלובת של תמונות שצלמתי ואיורים שלי , מבחינים בהבדלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;717546:
יפה,
- הכיתוב ממש לא קריא כרגע - להגדיל ולשנות צבע או להבהיר מתחת לטקסט.
- הצבע של המסגרת לא כ"כ קשור.
איזה צבע לדעתכם מתאים?(למרות שבדף זה קשה להבחין בצבע המקורי)

• הוסף לסימניות
לי באופן אישי מפריע שהקלמנטינות [או מה שזה לא יהיה] עם העלה הבודד עליהם, לא משתלבות היטב עם הרקע מאחורה. הרקע מאחורה נראה יותר מט, ואילו הקלמנטינות יותר מבריקות. טפל בזה!!!
אולי גם להוריד כמה, כי העץ מידי עמוס. ואולי גם כדאי להקטין אותם, כי בגזע של העץ הוא נראה יותר רחוק, ופתאום בעלים הוא ממש סמוך.
בנוסף לכך - הסיבה שבדוגמה הראשונה הכתב יותר ברור הוא משום שעשית לכיתוב מסגרת לבנה, ואילו בדוגמה השנייה לא עשית את זה.

• הוסף לסימניות
שמתי לב לעוד 2 דברים
1. כדאי להוציא את הסוגר שנמצא מעל התמונה של הילד, הוא ממש לא קשור.
2. בכיתוב "נברך בנחת..." יש טעות, צריך להיות "נברכך", וגם יש כנראה רווח כפול בין "נברך" לבין "בנחת"

• הוסף לסימניות
לטפל דחוף בטקסט - כרגע הוא לא ברור!

יש התחלה של גזע לא מזוהה ע"י הגזע של העץ.. מה זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;718075:
לטפל דחוף בטקסט - כרגע הוא לא ברור!

יש התחלה של גזע לא מזוהה ע"י הגזע של העץ.. מה זה אמור להיות?

למיטב זיכרוני צ"ל א ברכך ביחיד ולא נ ברכך ברבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;717653:
שמתי לב לעוד 2 דברים
1. כדאי להוציא את הסוגר שנמצא מעל התמונה של הילד, הוא ממש לא קשור.
2. בכיתוב "נברך בנחת..." יש טעות, צריך להיות "נברכך", וגם יש כנראה רווח כפול בין "נברך" לבין "בנחת"
רצתי למחשב השני בו אני עובדת וראיתי שבמקור זה בסדר. תודה על ההתיחסות

• הוסף לסימניות
דחוף להחליף את הצבע של הפונט,

ככלל עדיף לא לכתוב על תמונות,
(זה לא חוקי מבחינת כללי הגרפיקה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה