אופיס 365 דחוף בבקשה - מחקתי כרגע בטעות את כל ספריית התמונות שלי!

• הוסף לסימניות
באמצעות שיפט-דליט ולא לסל המחזור...
איך משחזרים? אנא הסבר ברור למעוטי הבנה בקרבי המחשב. תודה!

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון- להיכנס לסל המיחזור- ללחוץ על התיקיה שנמחקה- ושחזר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא לשמור שום דבר במחשב
לשחזר בעזרת תוכנת Recuva - לשים לב לבחור יעד שחזור שונה מתקיית המקור, כגון כונן קשיח חיצוני / כונן אחר

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1664884:
לא לשמור שום דבר במחשב
לשחזר בעזרת תוכנת Recuva - לשים לב לבחור יעד שחזור שונה מתקיית המקור, כגון כונן קשיח חיצוני / כונן אחר

בהצלחה!
איפה מוצאים את תוכנת Recuva? והאמת, אין לי מושג איפה היתה ממוקמת ספריית התמונות שלי:( השתמשתי ב'ספריית תמונות' כפי שהוגדרה בווינדוס (7) - איפה הם ממקמים אותה? הכונן הקשיח החיצוני כבר מזמן ב"ברוגז" עם המחשב שלי (כלומר, המחשב שלי מסרב לזהות אותו ולקרוא מה שיש בו). מה האפשרויות שבידי?

• הוסף לסימניות
למציאת התוכנה - עשו חיפוש בפורום, העלו אותה כמה פעמים.

התיקיה היא כנראה "התמונות שלי".

כדאי לשחזר לכונן אחר / דיסקאונקי וכד'

• הוסף לסימניות
התמונות בד"כ בתייקת הפרופיל שזה כונן המערכת ושם בתיקיה Users או משתמשים תחת התיקיה ששמה כשם המשתמש שלך > תמונות.

• הוסף לסימניות
שמח לעזור, תבורך מן שמיא!!! אני כבר התייאשתי מהספריה (לא ברור לי איך היא נעלמה, כי בסך הכל בחרתי שם שתי תיקיות למחיקה ולא יותר, וכל הספריה נעלמה) - עבודה של שבועות וכן מסמכים חשובים שהיו שם (ושאין לי העתק מהם כי סמכתי על הסריקה). עשיתי שחזור של Recuva לדיסק און קי, וחוץ מתמונה אחת או שתיים לא ניתן לפתוח שום קובץ:(. ובאת אתה והושטת לי את הספריה בקנה...
עכשיו בבקשה הסבר איך מגדירים מחדש כספריה את מה שנמצא בתיקיית התמונות ההיא? (בבקשה להסביר לאט, כי כפי שציינתי, ההבנה שלי בקרבי המחשב קרובה לאפס.)
תודה לאין שיעור!

• הוסף לסימניות
במחשב שלי > תמונות >קליק ימני > מאפיינים > מיקום

• הוסף לסימניות
מחילה, זה מהר מדי... אין לי "מחשב שלי" אלא "מחשב" לבד, (ווינדוס 7) ובלחיצה עליו לא מופיע שום "תמונות". האם להיכנס לתיקיה כפי שציינת לעיל (במשתמשים וכן הלאה) ואז על תיקית "התמונות שלי" להקליק ימני?

• הוסף לסימניות
תוכנה שיחזור קבצים

תוכנה מעולה שעושה את העבודה יש לך אופצית בחירה מה לשחזר ומאיזה גודל
חשוב מאוד!!!
שיחזור לכונן שונה ממה שמחקת

קבצים מצורפים

• תוכנה לשיחזור.rar
    4.2 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1665851:
מחילה, זה מהר מדי... אין לי "מחשב שלי" אלא "מחשב" לבד, (ווינדוס 7) ובלחיצה עליו לא מופיע שום "תמונות".

בחלון של ה"מחשב" יש בצד ימין קיצורים לכוננים וכו' ותחת מסמכים יש גם תמונות, לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1666299:
בחלון של ה"מחשב" יש בצד ימין קיצורים לכוננים וכו' ותחת מסמכים יש גם תמונות, לא כך?
זה בדיוק העניין - קיבלתי את הווינדוס כך שהיו רשומות שם שלוש ספריות: מסמכים, סרטי וידאו, תמונות. ה'תמונות' פשוט התאדה אמש ואיננו... (איך קורה דבר כזה?) אז נכון, אפשר ליצור ספריה חדשה, אבל איך מכניסים אליה את כל התיקיה הזו?

• הוסף לסימניות
פתח את תיבת ה"הפעלה" (מקש החלונות במקלדת + R) והדבק שם את זה:
shell:My Pictures
זה פותח את התיקיה? אם כן, הפעל מחדש את המחשב וראה אם "הסתדר".

• הוסף לסימניות
אין מלים!! אתה לא רק שמח לעזור, אתה באמת עוזר! ברכות יחולו על ראשך!
נשארה לי רק בעיה קטנה - כעת הספריה מציגה לי את הפריטים בתור רשימה ולא בתור תמונות ממוזערות. איך מחזירים את התצוגה לקדמותה (משמע, תמונות ממוזערות ולא רשימה)?

• הוסף לסימניות
בחלונית תצוגה למעלה תבחרי את האופציה הרצויה

• הוסף לסימניות
יש לו win7, זה קצת שונה, פתח את הפריט תצוגה וראה מה מתאים. יש גם אייקון בצד לשנות את גודל הסמלים עד לתצוגה ממוזערת ולמעלה מכך.

• הוסף לסימניות
חבל שאין כאן אייקון מחיאות כפיים... תודה, תודה ושוב תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה