- הוסף לסימניות
אני מעוניין לעשות בוידם מגבס ברוחב בערך של מטר וחצי על שלוש מטר האם שייך לעשות כזה דבר והאם זה מספיק יציב
תודה מאוד עוזר לי רק עם תוכל בבקשה לפרט יותר את מה אני מחבר עם הג'מבו ואך העץ בדיוק מחוברשייך, אך לא יציב, רק לדברים קלים ביותר.
אם תרצה לעשות משהו חזק, תכניס לאורך שני הקירות קרשים או ברזל פינתי עם ברגי ג'מבו. ועליהם פלטת עץ (עץ מלא, לא סיבית).
בסיס הבוידם ז"א הריצפה שלו היא מגבס?יש לנו בבית שני בוידמים כאלו
כן זה נראה מכרו הנמחת תיקרהבסיס הבוידם ז"א הריצפה שלו היא מגבס?
אך הקרשים (ברוחב כ8 ס"מ) עם ג'מבואים לקיר, ומעליהם פלטת העץ.תודה מאוד עוזר לי רק עם תוכל בבקשה לפרט יותר את מה אני מחבר עם הג'מבו ואך העץ בדיוק מחובר
ועל זה לחבר את הקונסטרוקציהאך הקרשים (ברוחב כ8 ס"מ) עם ג'מבואים לקיר, ומעליהם פלטת העץ.
הבסיס של הבוידמים שלך הם של פלטת גבס בלבד??יש לנו בבית שני בוידמים כאלו
אחד ברוחב מטר וחצי באורך 3 מטר, השני קצר יותר.
מחזיקים גם דברים כבדים ביותר.
רוצה פירוט?
ארגז כלי עבודה, 2 ארגזים של ספרי לימוד, 2 גלונים של צבע, עגלה ועוד הרבה מאד דברים.
בבוידם הקטן יש כיריים אינדוקציה (של פבח) +פלטה, מחם, סדיני סוכה ועוד...
בעיקרון הקבלן אמר לנו שאין הגבלה על המשקל. אפשר להניח שם גם את אריחי הקרמיקה הרזרביים.
אולי צריך לדעת איך לבנות את זה נכון.
מקפיץ האם מישהו התנסה בזהאני מעוניין לעשות בוידם מגבס ברוחב בערך של מטר וחצי על שלוש מטר האם שייך לעשות כזה דבר והאם זה מספיק יציב
כן, אנחנו בשנה שעברה בנינו שני בוידעמים מגבס.מקפיץ האם מישהו התנסה בזה
והאם זה בנוי רק מפרופילים וגבסכן, אנחנו בשנה שעברה בנינו שני בוידעמים מגבס.
אחד - מטר וחצי על 2.5
והשני - מטר על מטר וחצי
האם התנסתה בזה או שאתה רק משאר כי אני מאד חושש מהבטיחותזה תלוי בהרבה משתנים (למשל, האם יש לך תמיכה מ-2 צדדים)
בגדול, אם תכניס מספיק ניצבים, תוכל לשים גם דברים כבדים מאוד על פלטת גבס (אלא אם כן אתה מתכנן ל"זרוק" עליו בכוח דברים, וגם במקרה כזה תוכל להסתפק בפלטת "דיקט" מעל לוח הגבס).
כול מילה פשוט מעל הפרופיל יש פלטה חזקה אותו עבודה והרבה יותר חזקזה תלוי בהרבה משתנים (למשל, האם יש לך תמיכה מ-2 צדדים)
בגדול, אם תכניס מספיק ניצבים, תוכל לשים גם דברים כבדים מאוד על פלטת גבס (אלא אם כן אתה מתכנן ל"זרוק" עליו בכוח דברים, וגם במקרה כזה תוכל להסתפק בפלטת "דיקט" מעל לוח הגבס).
בנוי מפרופילים עבים, וגבס ירוק.והאם זה בנוי רק מפרופילים וגבס
וכמה משקל אתם שמים על זה
ביצעתי כמה כאלו, אם תעגן טוב לקיר ותקפיד על ניצב כל 30\40 ס"מ בערך, יצא לך חזק מאודהאם התנסתה בזה או שאתה רק משאר כי אני מאד חושש מהבטיחות
אתה מתכוון לגבס או לMDF ואפה לשים אותו בין הגבס לקונסטרוקציה או מעל הגבסכול מילה פשוט מעל הפרופיל יש פלטה חזקה אותו עבודה והרבה יותר חזק
מישהו פה כתב לשים בין הקיר לניצב חתיכת עץ אתה טוען שאין צורך אם אני עושה קונסטרוקציה טובה.ביצעתי כמה כאלו, אם תעגן טוב לקיר ותקפיד על ניצב כל 30\40 ס"מ בערך, יצא לך חזק מאוד
מיותר, זה יעיל אולי בספריות גבס שמעוניינים לחבר מדפים עם ברגים של יברחו (אבל תתאר מה השטח המיועד, בי 2 קירות או מרחף)מישהו פה כתב לשים בין הקיר לניצב חתיכת עץ אתה טוען שאין צורך אם אני עושה קונסטרוקציה טובה.
ממש תודה על העזרה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //