עזרה דחוף!! ביטוח לאומי דחו את הבקשה שלי לשמירת הריון-מי יכול לעזור??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פרוגניסטית ברור שצריך להגיש בקשה לשמירת הריון!
אסור לוותר להם הם בונים על כך שהם הופכים את הסיפור למורכב חצי מהאנשים מתיאשים....
זה מורכב אבל מניסיון! מי שמכין טוב את התיק ומגיש את כל מה שצריך וכמובן עם פרק תהילים הם מאשרים,
אני מכיר מלא נשים שהגישו והכינו את התיק מראש ואישרו להם עד הלידה,
לאחרונה מישהו שהגשתי לו קיבל שמירה משבוע 10 עד הלידה!
צריך פשוט להכין את התיק הייטב,
וללכת לרופאים מומחים ולא לסתם רופא נשים בקהילה....
שווה לשלם על זה עוד כסף!
וגם מי שקיבל תשובה שלילית -תמיד אפשר ללכת לרופא מומחה ולהגיש שוב בתואנה שהשתנו התנאים...
מי שצריך עזרה בענין- יכול לשלוח לי פרטים באישי

• הוסף לסימניות
אסור לוותר להם הם בונים על כך שהם הופכים את הסיפור למורכב חצי מהאנשים מתיאשים....
זה מורכב אבל מניסיון! מי שמכין טוב את התיק ומגיש את כל מה שצריך וכמובן עם פרק תהילים הם מאשרים,
שווה לשלם על זה עוד כסף!
וגם מי שקיבל תשובה שלילית -תמיד אפשר ללכת לרופא מומחה ולהגיש שוב בתואנה שהשתנו התנאים...
הי , אשמח ליצור איתך קשר , אני צריכה עזרה בדחיפות ביטוח לאומי סירב לי .המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. זה ממש דחוףף תודה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי לפני פחות משנתיים על עבר של לידות מוקדמות (לא מאד סוג של שבוע 33-34)
בלי שום בעיה
אל תתיאשו תנסו.

• הוסף לסימניות
שווה לשלם על זה עוד כסף!

שמעתי מהרב גולדנטל מדגל התורה
שהביאו מחלקה מיחדת בביטוח לאומי בני ברק
לענין זה והמון לאחרונה נפסלות מקבלת גמלה
לכן יש כמה אןפציות
ניתן להתיעץ איתו
הוא מאוד עוזר
איך אפשר להשיג אותו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופת הגמל - פנסיה מבטחת מקרים של אובדן כושר עבודה
(לעומת ביטוח לאומי שמשלם על שמירה רק במקרים בהם יש סכנה לאם או לעובר )
יש הרבה נשים שכבר מכירות את עצמן ומראש פונות לקופת הגמל
בקופת הגמל מקבלים אחרי 3 חודשים רטרו?

• הוסף לסימניות
היי.
הגשתי בקשה לשמירה
נרופא כתב לי שאני חייבת לצאת לשמירה, צירפתי מכתב ביקור מרופא מומחה אורטופד לסימפיוליזס צירפתי תיעודים על נפילות וביקורים במיון.
בנוסף היה לי בתחילת הריון דימומים ועכשיו יש לי בנוסף לסימפיוליזס יש לי גם קיצור צוואר
משום מה הם אישרו לי רק על תקופת חודש של דימומים...

אני כמובן לא עובדת עכשיו בגלל הקיצור צוואר
איך אני יכולה לערער או מה כדאי לי לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה