כללי דחוף! בעיה באינדיזיין... ריבועים

• פותח הנושא rach
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ושוב, כהמשך לבעית הריבועים האפורים מסביב לצל
נוצרה לי בעיה דומה של ריבועים כהים סביב לתמונה צרובה בסגירה לפידיאף
הצבעים בקובץ הם צבעי דפוס
התמונות הם בפורמט psd
יש לציין שהסגירה היא דרך הדיסטילר
מה ניתן לעשות?
האם למישו יש עיצה?
אנא! דחוף ביותר!!!!!!!!!
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
האם זה רק מעין מסגרת מסביב או ריבוע מלא

• הוסף לסימניות
מסגרת דקה מסביב

• הוסף לסימניות
לי היה פעם את הבעיה הזאת, צריך לראות אם זה באמת זה, אצלי זה היה רק בעיה של תצוגה, כך אמר לי הדפוס, תשאלי לפני שאת שולחת לדפוס

• הוסף לסימניות
תדפיסי דוגמית תראי אם זה יוצא לך בהדפסה.
עשית שיטוח להכל?

• הוסף לסימניות
כתבו פה בעבר לעשות SAVE AS לPDF ולא לשטח (אם הבית דפוס תומך בריפ ללא שיטוח (צריך לשאול אותם)). (קרדיט לזאפ) אם תירצו יותר פרטים תכתבו. לי זה מאוד עזר, כי הריבועים היו מופיעים לי הרבה.

• הוסף לסימניות
איך יוצרים את השיטוח בסגירה?

ואולי בגלל שיש שיטוח זה נראה כך?

אשמח לשמוע על הנושא

• הוסף לסימניות
בדיוק לי היה בעיה כזאת...
בכל פעם שסגרתי דרך הדיסטילר נהיה כמו קוים אפורים מעצבנים בקיצור הוא לא שיטח את השקיפות בצורה נורמלית.
אז פשוט עשיתי בדרך שהייתי עושה עד היום - אקספורד -- פי די אף 7 -- .
יצא מ-צ-ו-י-ן!!! (מדובר על עבודה שנכנסה היום לדפוס וראיתי את ההעתק שמש...)
וסתם כך אני לא מבינה למה צריך לדסטל קודם?? אם אפשר ליצא בדרך יותר מהירה ופשוטה, והתוצאות פשוט מדהימות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה