כללי דחוף: בעיה בצבעים

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה בפוטושופ עם רקע שחור ואותיות עם הרבה אפקטים (טשטושים, השתקפות, glow וכו') הבאתי את הקובץ לאילוס כדי לסיים ולסגור, וכשסגרתי לPDF האפקטים נעלמו.
מה שקורה זה- שהמעברים הופכים להיות גסים מאוד ולא הדרגתיים.
זה אומר שזה יצא ככה בהדפסה, נכון?
למה זה קרה? מה אפשר לעשות עכשיו?
אגב עבדתי בפוטושופ בcmyk
צרפתי דוגמאות, קצת קשה לראות, אבל אני מקווה שזה מובן.
זה די דחוף, כי זה צריך להיות מודפס עוד שעה וחצי בערך... (דיגיטאלי)
תודה רבה!:)
הגדול זה מהפוטושופ, הקטן זה הפידיאף

קבצים מצורפים

• פידיאף.JPG
    KB 10.8 · צפיות: 14
  • פוטושופ.JPG
    KB 13.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני לא ידעת אם זו עצה מקצועית, אך אפשר לנסות סיומת סגירה אחרת, כגון:GIF,EPS ואולי אפי' JPG

• הוסף לסימניות
וזה יעזור בהדפסה? נראה לי שאיך שזה יצא בפידיאף כך זה יראה בהדפסה

• הוסף לסימניות
צריך ליבא את הקובץ לאינדיזיין ולא לאילוס.

• הוסף לסימניות
לא עזר!!

קבצים מצורפים

• אינדיז.JPG
    KB 12.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
טוב... זה כנראה לא יודפס... זה היה אמור להיות כרטיס ברכה לבת מצוה, חבל..
בכל מקרה
חשוב לי לדעת מה הגורם לזה ואיך אפשר למנוע את זה בפעמים הבאות.

• הוסף לסימניות
עבדת על גודל קובץ סביר בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
חזרתי...
300 DPI זה סביר?

• הוסף לסימניות
חזרתי...
300 DPI זה סביר?

• הוסף לסימניות
בסגירה ל-pdf באינדזיין יש אופציה לשמור על איכות גבוהה של אפקטים
advanced- preset- high resolution

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה