כללי דחוף! בעיה בקובץ לגלופה של כריכת הטבעה

• הוסף לסימניות
באילוס' הכל נראה בסדר, אבל הPDF נראה בחלקו מפוקסל.
מה זה יכול להיות??

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הכל וקטורי? אם כן הבעיה בסגירה
נסי אולי דרך דולב 800 ומשם לPDF, או לEPS ומשם בדיסטילר לPDF

• הוסף לסימניות
עשיתי הדפסה לקובץ postscript
אולי הבעיה בסימני אזהרה? מישהו יודע מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 208.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש משהו שיכול לעזור לי? זה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;773568:
אולי בכל אופן יש משהו שיכול לעזור לי? זה דחוף!!!

אולי תעלי את הגדרות הסגירה שהשתמשת בהם?
אם כי קשה לי להאמין שזה קשור, הרי חצי מהטקסט נותר וקטורי.
שמא יש איזה י אובייקט שקוף או מסכה על חלק מהאותיות?
והגדרת שיטוח שקיפות.

• הוסף לסימניות
הוא מודיע בפירוש שיש לך אובייקטים הדורשים שיטוח (צל לדוגמה),
וצורת הסגירה כנראה לא טובה ובעת השיטוח הוא הורס לך אותם.
תייבא את הקובץ AI באינדיזיין ותסגור שם, ותעדכן אם זה לא עזר לך.

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה פעם, ומה שעשיתי פשוט העתקתי את כל הפריטים לקובץ חדש (תבדקי גם שאין איזו מסכה בעיתית) והבעיה הסתדרה.
תנסי ובהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה