כללי דחוף!! בעיה בשרשור תיבות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מכין לוח שנה (שבוע בדף)
הכנתי במסטר שבע תיבות לתאריך עברי, ושבע ללועזי, ושרשרתי אותם (כל 7 בנפרד)

בעת שאני בא לשפוך את התאריכים, התאריך העברי נשפך יופי, ונפתחו עוד 50 עמודים, אבל כשאני בא להדביק גם את הלועזי, הוא פותח עוד 50 עמודים מהעמוד הראשון ובם מופיע רק הלועזי ללא העברי.

למי פתרונים???

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 28.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1389360:
אני מכין לוח שנה (שבוע בדף)
הכנתי במסטר שבע תיבות לתאריך עברי, ושבע ללועזי, ושרשרתי אותם (כל 7 בנפרד)

בעת שאני בא לשפוך את התאריכים, התאריך העברי נשפך יופי, ונפתחו עוד 50 עמודים, אבל כשאני בא להדביק גם את הלועזי, הוא פותח עוד 50 עמודים מהעמוד הראשון ובם מופיע רק הלועזי ללא העברי.

למי פתרונים???

תכנסו לה"ההעדפות" ותבטלו את האופציה שרשור חכם. "סמארט פלואו" או משהו כזה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 33.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1389364:
תכנסו לה"ההעדפות" ותבטלו את האופציה שרשור חכם. "סמארט פלואו" או משהו כזה

ניסיתי, אבל אז הוא לא פותח בכלל עמודים חדשים., אלא מדביק רק 7 תאריכים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1389370:
ניסיתי, אבל אז הוא לא פותח בכלל עמודים חדשים., אלא מדביק רק 7 תאריכים...

תשרשר עם שיפט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1389373:
תשרשר עם שיפט

תודה על העזרה!

איך אני משרשר עם שיפט?
עד עכשיו עשיתי העתק הדבק מאקסל, מה הדרך הנכונה יותר?

• הוסף לסימניות
תעביר את העברית לשכבה 1 ואת הלועזית לשכבה 2.
בזמן השרשור, כבה את השכבה הלא רלוונטית.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
זה עבד!
תודה לכל המסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה