כללי דחוף!! בעייה בסגירה לפידיאף מאילוסטרייטור ואינדיזיין

• הוסף לסימניות
למה לפעמים כשאני סוגרת קבצי AI או אינדיזיין לפידיאף בהדפסה יוצא ריבוע לבן מסביב לאובייקט מסוים שכנראה "בעייתי"?
העניין הוא שהפידיאף וגם התצוגה בבקר הדפסה (אני עובדת בבית דפוס ומדפיסה בעצמי...) הכל נראה תקין רק בהדפסה משתבש משהו.

רוב הפעמים שזה קרה לי זה כשהכנסתי תמונה ללא רקע מפוטושופ אבל כמה פעמים גם בלי קשר.
בכרטיס ביקור שעיצבתי למשל יש הרבה אותיות שקופות ברקע וכל ההדפסה יצאה נורא! מלא ריבועים לבנים ואותיות ללא שקיפות..
עוד שאלה באותו עניין , עימידתי לוח שנה באינדיזיין, וכל התמונות שהכנסתי בכל חודש הם עם צל מסביב ובאות על מלבן צבוע בצבע מסוים. מה שיצא בהדפסה זה מלבן לבן מתחת לתמונה ואז המלבן בצבע שבחרתי מתחת.
מישהו נתקל בזה??
איך לסגור נכון???
(אני סוגרת pressqality.....)

תודה רבה רבה לכל המסייעים!!

• הוסף לסימניות
יתכן שלא מוגדר איכות גגוהה לשיטוח?
מ"מ אם את מדפיסה בעצמך נסי אולי לשנות את התאימות לגרסה שיש לדפוס. אולי יועיל.

הכל מסברה, לא מנסיון.

• הוסף לסימניות
מניסיון.. (ככה טוען הבוס בדפוס) שזה הבעיה בסגירת הקובץ (ולא בתוכנות היקרות שלו כמוב ן:D:D )

וסגרתי את הקובץ פידיאף באיכות.. (באינדיזיין. באילוסטרייטור אני לא רואה אפשרות של רמות באיכות הסגירה לפידיאף...)

מה עוד יכול להיות?
איך אני אמורה לדעת שמשהו שאני שולחת להדפסה באופסט(אני מדפיסה בדיגיטלי) יצא תקין ולא ישתבש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;903566:
מניסיון.. (ככה טוען הבוס בדפוס) שזה הבעיה בסגירת הקובץ (ולא בתוכנות היקרות שלו כמוב ן:D:D )

וסגרתי את הקובץ פידיאף באיכות.. (באינדיזיין. באילוסטרייטור אני לא רואה אפשרות של רמות באיכות הסגירה לפידיאף...)

מה עוד יכול להיות?
איך אני אמורה לדעת שמשהו שאני שולחת להדפסה באופסט(אני מדפיסה בדיגיטלי) יצא תקין ולא ישתבש?

גם באילוסטרייטור יש הגדרות שיטוח שקיפות, ורמות איכות בייצוא.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה........
אבל איפה יש הגדרה של שיטוח שקיפות באילוסטרייטור ?!

תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה...
כמו"כ איפה ההגדרות הנ"ל באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;903837:
מצטרפת לשאלה...
כמו"כ איה ההגדרות הנ"ל באינדיזיין?

גם באינדי וגם באילוס'
(באילוסט' צריך בנוסף להגדיר בהגדרות המסמך רזולוצית אפקטים גבוהה)

בחלונית ייצוא, בשורה ששמה אדוונס. יש לבחור "הי קווליטי".
כלומר איכות גבוהה.

זה פעיל רק אם בוחרים לייצא לגרסת אקרובט שאיננה תומכת בשקיפות. כמדומני מ6 ומטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה