עזרה דחוף בעקבות החסימה בכביש 4 - דרך עוקפת?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על הדרך המהירה ביותר מירושלים להגיע לב"ב ( תחבורה ציבורית) לאזור הרב קוק בערך באזור 18:30
פשוט חבל לי לנסוע ולהיתקע בכניסה לב"ב
אשמח למידע כמה זמן אמורה להיות החסימה? ואיזה אוטובוס אולי יש שמגיע בכל מקרה מהצד השני?
מאזור התחנה המרכזית/בניני האומה/כניסה לעיר/ירמיהו

• הוסף לסימניות
לא כזה מבין באוטובוסים אבל,
אולי אוטובוס לתחנת רכבת שליד הבורסה
ומשם אוטובוס שנכנס לר"ג ועובר דרך ר"ח הרואה שזה קרוב לרב קוק

אם כביש 4 יחסם זה יקרין על כל האיזור כולל על ז'בוטינסקי

• הוסף לסימניות
יש הרבה אוטובוסים מליד הבורסה שעוצרים ברמת גן באזור שם?
מי יכול לעזור לי בזה כי נסתי לבדוק ולא בידוק ברור לי
אולי יש משהו שמכיר את האזור?

• הוסף לסימניות
יש הרבה אוטובוסים מליד הבורסה שעוצרים ברמת גן באזור שם?
מי יכול לעזור לי בזה כי נסתי לבדוק ולא בידוק ברור לי
אולי יש משהו שמכיר את האזור?
מצטער שאני לא מכיר קוים
אבל כל קו שעובר ברח' הרואה או מודיעין זה כמה דקות לר' קוק
אבל,
קווים שלא נוסעים על ציר ז'בוטינסקי אלה נכנסים לתוך ר"ג/גבעתיים

• הוסף לסימניות
תסעי ברכבת. ומשם קו 161 (אם זה עדיין קיים. או 240.

• הוסף לסימניות
כביש 4 חסום / יחסם?
אשמח לפרטים זה חשוב לנו מאד
וכן לאיזה כוונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה