דחוף! גולף קטיפה מי יודעת?

• פותח הנושא 450
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות גולף קטיפה שחור לסרפן לחתונה
או חולצת קטיפה
זה סרפן מאד יפה שחולצת ליקרה פשוטה ממש הורסת אותו
אם למישהי יש רעיון לחולצה אחרת אלגנטית
או איפה משיגים גולף קטיפה
דחוף!החתונה שבוע הבא!!!
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
לילדות?
לפני כמה שנים קניתי באנג'לס בב"ב, לא יודעת אם זה היה משהו חד פעמי או שהם מוכרים את זה כל חורף...

• הוסף לסימניות
פמלי סנטר,

כל חורף יש שם אבל את יכולה להתקשר לשאול.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כשנתיים נדמה לי באשדוד - חוט החסד, גולף קטיפה שחור יפה מאד, שגם השרוולים הם דוגמא - תפורים עם כיווצים לאורכם.
לא יודעת אם עדיין יש את זה.

• הוסף לסימניות
לי יש בבית, אם את רוצה אשמח להשאיל אותה. (לאשה כמובן, לא לילדות)

• הוסף לסימניות
ראיתי בברכל גולפים קטיפה לילדות.

• הוסף לסימניות
לנשים - תנסי לחפש בדיסקרט (יש להם חנות בגבעת שמואל)

חני

• הוסף לסימניות
אופנת אריה, ברח' מלכי ישראל בירושלים, לנשים.
בהצלחה, שיהיה בשמחות.
והעיקר, זה הרבה יותר צנוע מלייקרה, עלי והצליחי!!!

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת לילדות- יש חצי גולף בפמילי סנטר בירושלים- אבייתר הכהן. קניתי השבוע.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות
בינתיים הייתי לחוצה שאני לא אמצא
אז פשוט הלכתי לתופרת והזמנתי אצלה
מקוה שיצא יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה