דחוף דחוף איך נראה דגם של שיש

• הוסף לסימניות
שיש קיסר דגם 3040
פשוט אני חסומה עם נתיב
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפור לא הכי בהיר
מה שנראה באתר שלהם ממש לא משקף את המציאות

• הוסף לסימניות
דקה אני אבדוק אם אני יכולה לצלם ולשלוח

• הוסף לסימניות
צילמתי אבל זה אפילו לא דומה..

• הוסף לסימניות
הו לא ראיתי את התמונה הזאת באתר
אבל זה ממש קרוב

• הוסף לסימניות
תודה לכ-ו-ל-ם
עזרתם לי מאד...
ואם כבר עזרתם אז..
שיש שחור יתרונות וחסרונות - אני מתלבטת בין שני הדגמים

• הוסף לסימניות
השחור של קיסר מקבל שריטות

• הוסף לסימניות
איזה שחור?
שלי לא קיבל אפילו שריטה אחת.
אם קונים שחור, יש המלצה לקנות את הדגם עם הנצנצים הקטנים בשביל הפרקטיות בנקיון ולא את השחור החלק שרואים כל סימן.

• הוסף לסימניות
שחור יותר קלאסי= לאורך זמן נראה יפה,
מצד שני- כהה יותר ואם המטבח קטן ו/או לא מואר היטב- זה עלול להיות בעייתי,

כמו"כ- מה הצבעים הנוספים במטבח? ארונות, רצפה וכו'?שני הצבעים מתאימים באותה מידה לשאר הצבעים בחלל? חלק מהשילובים עם אפור עלולים לתת תוצאה מתה ומונוטונית.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה