דחוף דחוף בבקשה גדולה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור סרט לשקופיות (דרך HOLD זה ארוך מידי בשבילי ניסיתי והפסקתי זה לא מעשי.)
רציתי לסגור לPNG אבל הבעיה שהוא סוגר מליון תמונות ....25 תמונות לשניה שאלתי היא האם ניתן להגדיר לו שיסגור תמונה אחת לפרם (1 במקום 25)
או לפחות אחכ כשיש לי מליון תמונות יש איזה קיצור דרך שיכול לבחור לי אוטמטית תמונות בדילוגים של 25 תמונות...
מקווה שאני מספיק מובנת מי שיכול לעזור לי אשמח מאד
אפילו בטלפון : המס שלי 0504135030
אני פשוט אובדת עצות המחשב שלי כבר נגמר זה שוקל מעל 400 גיגה.........ועדיין לא סגרתי הכל וזה עבודת פרך מדובר על כאורך שעתיים סרט...

• הוסף לסימניות
אנא

• הוסף לסימניות
תבחרי ביצוא יצוא.PNG

• הוסף לסימניות
אני מנסה כעת
תודה,

• הוסף לסימניות
אבל בדרך שאמרת זה יוצא מטושטש זז כי זה בעצם הקפיא את כל השניה...את מבינה?

• הוסף לסימניות
יש אפקט שנקרא posterize time והוא הופך סרט לרצף תמונות
תכניסי את כל הסרט לנסט חדש ותשימי עליו את האפקט
בהגדרות תקבעי בכל כמה פריימים הוא יעצור

• הוסף לסימניות
גאוני!!!!!!!!
תודה ענקית פשוט צריך להחיל על פרמים קצרים ואחוזים נמוכים של 1 ופחות
ישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה