עזרה "דחוף דחוף דחוף" איך אני מסדר את החופשת לידה שאקבל גם על התוספת מאמץ.

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

לא הבנתי

אם מוסיפים ועובדים בעוד עבודה
אז מקבלים רק אחד חלקי 12 מהמשכורת השניה??
אם זו עבודה חדשה לא מחלקים ב12. אם זה בונוס בעבודה הקיימת בט"ל יוצאים מנקודת הנחה שזה בונוס שנתי, אלא אם המעסיק מוכיח שזה באמת שכר על תוספת עבודה בחודשים של לפני הלידה.
נניח אני מורה, ובחודשים שלפני החל"ד גם בדקתי בגרויות, כלומר עבודה נוספת, וגם קיבלתי שעות אופק (שכר שמקבלים על עבודה מעבר לשעות הלימודים)- בעבודה הקבועה. את השכר של בדיקת הבגרויות הוסיפו לי לחישוב בלי לשאול שאלות, על שעות האופק הייתי צריכה להביא אישור מבי"ס למה השכר גבוה יותר, ורק אחרי זה הסכימו לחשב את השעות האלו (רק את אלו שמשרד החינוך דיווח שעשיתי בחודשים שנכנסו לחל"ד. לא את אלו שעשיתי בתחילת המחצית וקיבלתי עליהם שכר לקראת הלידה)

• הוסף לסימניות
אם זו עבודה חדשה לא מחלקים ב12. אם זה בונוס בעבודה הקיימת בט"ל יוצאים מנקודת הנחה שזה בונוס שנתי, אלא אם המעסיק מוכיח שזה באמת שכר על תוספת עבודה בחודשים של לפני הלידה.
נניח אני מורה, ובחודשים שלפני החל"ד גם בדקתי בגרויות, כלומר עבודה נוספת, וגם קיבלתי שעות אופק (שכר שמקבלים על עבודה מעבר לשעות הלימודים)- בעבודה הקבועה. את השכר של בדיקת הבגרויות הוסיפו לי לחישוב בלי לשאול שאלות, על שעות האופק הייתי צריכה להביא אישור מבי"ס למה השכר גבוה יותר, ורק אחרי זה הסכימו לחשב את השעות האלו (רק את אלו שמשרד החינוך דיווח שעשיתי בחודשים שנכנסו לחל"ד. לא את אלו שעשיתי בתחילת המחצית וקיבלתי עליהם שכר לקראת הלידה)
תכלס קיבלתי חלקי 12, אם אני מוכיח להם שהתוספת מאמץ הם על על החודש הספציפי יוסיפו לי את כל הבונוסים????

• הוסף לסימניות
תכלס קיבלתי חלקי 12, אם אני מוכיח להם שהתוספת מאמץ הם על על החודש הספציפי יוסיפו לי את כל הבונוסים????
אם המעסיק ישכנע אותם- יכול מאד להיות שכן.
(במחשבה שנייה, המקרה שלי לא בטוח שעונה על השאלה, כי ההפרשים היו קצת פחות מסכום שממנו פורסים)

• הוסף לסימניות
אם המעסיק ישכנע אותם- יכול מאד להיות שכן.
(במחשבה שנייה, המקרה שלי לא בטוח שעונה על השאלה, כי ההפרשים היו קצת פחות מסכום שממנו פורסים)
1200 ש''ח בכלל לא צריכים לפרוס. זאת טעות של המעסיק.

• הוסף לסימניות
לפי הלשון בחוק נראה שהפריסה היא לא בגלל שיוצאים מנקודת הנחה שזה על כל החודשים אלא גם אם הוא בונוב על החודש הספציפי עדיין הוא נפרס, ככה נראה לשון החוק אבל אני לא בטוח.

• הוסף לסימניות
לפי הלשון בחוק נראה שהפריסה היא לא בגלל שיוצאים מנקודת הנחה שזה על כל החודשים אלא גם אם הוא בונוב על החודש הספציפי עדיין הוא נפרס, ככה נראה לשון החוק אבל אני לא בטוח.
אתה צודק לחלוטין

• הוסף לסימניות
אא"כ אתה מוכיח שהבונוס הוא על שעות נוספות בערב וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה