כללי דחוף דחוף דחוף איך סוגרים בקורל

• הוסף לסימניות
שאלתי את השאלה באשכול הקודם, ובסערת הויכוח, אף אחד לא עונה תשובות עניניות, כל אחד רק רוצה לאמר מה שיש לו על התוכנות, ובכלל לא מקשיבים לאחרים...

• הוסף לסימניות
מה???????????????????????????

פשוט עושים סוגרים בפונט דק ומגדילים לפי הגודל הרצוי (אם יש צורך עושים קונוורט)

• הוסף לסימניות
תעשי קונוורט לגופנים ותייצאי לPDF

ע"י הפקודה publish to PDF

ובsettings תקבעי מה שקובעים בכל ייצוא

• הוסף לסימניות
אני סוגרת מהקורל בלי לעשות קונוורט לטקסטים ויצא מעולה.
רק ע"י הפקודה publish to PDF.

• הוסף לסימניות
צודקים רבותי...

אני גם עושה ככה אבל הרבה פעמים כשאני מדפיסה לאנשים שמייצאים לי מקורל ולא עושים קונוורט אז הפונטים נעלמים...

• הוסף לסימניות
שימי לב: יש לך הגדרה בלשונית אוביקט, להמיר את הטקסט לקונוורט.
אצלי אף פעם לא עשה בעיות.

• הוסף לסימניות
לא תמיד כדאי לעשות את זה. (בעיות בעובי הטקסט על האקרובט)
וכדאי שהpdf יעבור בשלום, יש להגדיר שבמקרה והוא לא מצליח להורי את הגופן לעשות רק Warn And Continue ולא להפסיק את הייצוא באמצע. ואז זה גם עובר בשלום.

• הוסף לסימניות
זה כ"כ מסובך בקורל לעומת האילוס'... בלי קוננורט, הטקסט נעלם, עם קונוורט יש סימנים מסוימים שנעלמים ($), ועוד צריך לזכור לא לשמור את הקונוורט (לא פלא שקורל צריך Back Of... ובכלל דרך ה"יצוא לפי די אף אין לי אפשרות לקבוע לו תכונות. דרך הדפסה מגיעים שם התכונות בכזו צורה מסורבלת.

• הוסף לסימניות
אחר קאנווערט הכל נעשה וועקטאר, ושום דבר לא נעלם.

אני לא משתמש ב Publish to PDF פשוט משום שעושה קובץ גדול מדי.
אני מדפיס לדיסטילער, והSETTINGS הם בדיוק כמו שאני רואה אותם בעת הדפסה מאינדיזיין או אילוסטרעיטאר או כל פראגראם אחר.

• הוסף לסימניות
הצילו מה שהעיפות עושה לי.:eek::eek::eek:
לא יודעת למה קראתי את השאלה : איך עושים סוגריים בקורל?
ותשובתי בהתאם......................................:D

• הוסף לסימניות
סגירה מקורל.
מתקינים את דולב 800 או אגפא נורמילייזר
מדפיסים לדרייבר הפוסטסקריפט ומדסטלים.

• הוסף לסימניות
אני מייצא לeps ומשם מושך את הקובץ לאייקון של הדיסטילר והוא עושה לי כבר את העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה