כללי דחוף! דחוף! דחוף! כנסו!

• הוסף לסימניות
טוב, זה לא באמת דחוף.
רק משתפת אתכם בהגיגים של גולשת בפורום.

הרבה פעמים נפתחות פה הודעות, שהכותרת שלהם היא: דחוף, כנסו דחוף, עזרה דחופה ביותר.

ואז אני ממש ממהרת להיכנס להודעה הזו, כי זה דחוף.
ו.... נו, מה היה דחוף?
זו שאלה כמו כל שאר השאלות הלא פחות חשובות שנשאלות כאן בפורום בלי המילה דחוף.
ולפי מה שאני רואה, רב השאלות מקבלות מענה מהיר מאוד.
אז לשם מה הדחיפות? זה לא באמת עוזר יותר.
אולי לפחות תרשמו בנושא את נושא הדחיפות.

גם אם משו חייב לרדת לדפוס עוד רבע שעה, לא יעזור המילה דחוף.
אני בכל מיקרה, כשקוראת הודעה דחופה והיא לא באמת דחופה,;
סוגרת אותה וממלמלת לעצמי, שיחכו בסבלנות.
דחוף- זה הצלת חיים. או הכלים והכביסה שמחכים לי;)

• הוסף לסימניות
את צודקת
אבל לפעמים עומד מעל פותחת האשכול מנהל / לקוח לחוץ שמלחיץ מאוד אתת העובדת (בצדק או לא זה עוד נושא) והיא מרגישה שחייה תלויים לה מנגד ואם אנו נעזור כמו שרק פה יכולים לעזור נושיע אותו במובן שלה כרגע.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שבשורת הנושא תופיע הבקשה, ולא רק ה"דחוף".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה