דחוף דחוף נמחק לי תמונות!!!!

• הוסף לסימניות
שכרתי טלפון עם מצלמה לכמה ימים וביקשתי מהמוכר להעתיק לי את התמונות מהטלפון לדיסק קשיח ובמקום לעשות העתק הדבק הוא עשה גזור וכשזה הסתיים להעתיק ראיתי שבדיסק קשיח אין את התמונות (רק כמה תמונות בודדות) ובטלפון גם לא כי הוא עשה גזור.
מה עושים???
יש מה לעשות?
ניסיתי לחפש בטלפון ובקשיח ולא מצאתי את זה
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בדחיפות!!!!

• הוסף לסימניות
יש מקומות שמשחזרים, תנסו אצלם,
זכור לי שבעיתון קראט פורסם על פוטו בחפציבה שעושה את זה (כנראה בבית שמש)

• הוסף לסימניות
יתכן ותוכנת שחזור תוכל לעזור . יש אופציה של קבצים אבודים משהו כזה
צריך לבדוק אם יש אפשרות לעשות את זה על הטלפון לבדוק. תלוי איזו מערכת קבצים זו
יש תוכנה חינמית בשם recuva אולי יש נוספות גם

• הוסף לסימניות
הכי חשוב לא לצלם ולא להוסיף שום חומר על הפלאפון עד שמשחזרים,
כי זה מוחק את מה שהיה שם,

• הוסף לסימניות
יתכן ותוכנת שחזור תוכל לעזור . יש אופציה של קבצים אבודים משהו כזה
צריך לבדוק אם יש אפשרות לעשות את זה על הטלפון לבדוק. תלוי איזו מערכת קבצים זו
יש תוכנה חינמית בשם recuva אולי יש נוספות גם
איפה יש אופציה של קבצים אבודים?

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק פוטו ציון, לדעתי הוא עושה את הדברים האלו

• הוסף לסימניות
בrecuva בהגדרות השחזור יש אופציה לסמן שיחפש קבצים שלא נמחקו

• הוסף לסימניות
שכרתי טלפון עם מצלמה לכמה ימים וביקשתי מהמוכר להעתיק לי את התמונות מהטלפון לדיסק קשיח ובמקום לעשות העתק הדבק הוא עשה גזור וכשזה הסתיים להעתיק ראיתי שבדיסק קשיח אין את התמונות (רק כמה תמונות בודדות) ובטלפון גם לא כי הוא עשה גזור.
מה עושים???
יש מה לעשות?
ניסיתי לחפש בטלפון ובקשיח ולא מצאתי את זה
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בדחיפות!!!!
קרה לי סיפור דומה, התקנו תוכנת שחזור (עלה לנו כמה עשרות שקלים אם אני זוכרת נכון) וזה שחזר כמעט את כל המידע. קראו לזה ULTdata for android אבל תעשה חיפוש גוגל לפי החברה של הטלפון הזה. תוכנות חינמיות לא שחזרו כלום אבל אפשר לנסות את זה קודם (ויש גם כאלו שעושים את זה בתור שרות אבל זה עולה כמה מאות או אלפי שקלים אז תלוי כמה חשוב המידע הזה)

• הוסף לסימניות
בכל מקום אפ' למצוא מי שמשחזר ובמחירים שפויים אפי' פחות מ100 ש"ח.
אצלי קרה אותו סיפור, מיד לאחר נישואי כשקיבלתי את התמונות של החתונה הכנסתי את הדיסק אונקי למחשב ובטעות מחקתי את כל התמונות ומחמת הלחץ הנפשי שאחז בי עשיתי חיפוש קצר בגוגל והראשון שענה לי שיכול לשחזר היה מבית שאן ושלחתי את אליו אבל זה עלה לי יחסית מאוד יקר בסביבות 400 ש"ח, אחרי תקופה גיליתי שהחנות פוטו ליד ביתי עושה את זה ב70 ש"ח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה