עזרה דחוף דחוף!!!! סימן מסוים בוורד שאני רוצה להחליף, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ שכל המרכאות והר"ת בו מסומנים בצורה כזו:

י״ז ע״א מגילה כ״ו ע״ב וע״ש

ראשי תיבות רגילים הם בצורה כזו ר"ת ר"ת
אני רוצה לעשות החלפה, אבל אני לא מצליח לכתוב בוורד את הסימן הנ"ל בשביל להחליפו.
מי שיכול לעזור תבוא עליו ברכה.

• הוסף לסימניות
למחוק ואחר''כ לעמוד במקום הנכון וללחוץ פעמיים על W

• הוסף לסימניות
או shiftוללחוץ ביחד על המקש אחד לפני ף סופית

• הוסף לסימניות
תשלחי את זה לממוחים של אינדיזיין והם יעשו את זה בקצרה בפורום עורכים והגהה

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור צריך להפוך את זה לטקסט ולא לקריאה בלבד כמו שזה נשמע....

• הוסף לסימניות
הקובץ בתוכנת וורד?
יש כרטיסית ניווט, ששם בוחרים את הגרש הזה ועושים החלף לסימן שרוצים, והוא מחליף על כל הקובץ.

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ שכל המרכאות והר"ת בו מסומנים בצורה כזו:

י״ז ע״א מגילה כ״ו ע״ב וע״ש

ראשי תיבות רגילים הם בצורה כזו ר"ת ר"ת
אני רוצה לעשות החלפה, אבל אני לא מצליח לכתוב בוורד את הסימן הנ"ל בשביל להחליפו.
מי שיכול לעזור תבוא עליו ברכה.
מוכן לי קובץ וורד עם הגרשיים הבעייתיים והמתוקנים, וצריך פשוט להעתיק לחלונית של ה'חפש והחלף'.

קבצים מצורפים

• החלפת גרשיים.docx
    KB 14.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מוכן לי קובץ וורד עם הגרשיים הבעייתיים והמתוקנים, וצריך פשוט להעתיק לחלונית של ה'חפש והחלף'.
כל הכבוד!!! תודה רבה, תזכו למצוות!
פתר לי את הבעיה בשניה!
רק אולי תגלו לי איך עושים את זה?
ואם אני לא יכול - אולי תוכלו להעלות לכאן קובץ אותו דבר רק עם מרכאה בודדת (על המקש של W) כי יש לי גם עם זה אותה בעיה)?

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור צריך להפוך את זה לטקסט ולא לקריאה בלבד כמו שזה נשמע....
אפשר הסבר?
אני סידרתי חלק עם הקובץ ש@חוי ק העלתה וחלק עם העתק הדבק, האם יעשה בעיות בעימוד?

• הוסף לסימניות
פתר לי את הבעיה בשניה!
רק אולי תגלו לי איך עושים את זה?
כדי להקליד גרשיים (״) במחשב, צריך להחזיק את מקש ה־Alt לחוץ, ולהקיש בספרות שבצד ימין את הספרות 0216, ואז לשחרר את מקש ה־Alt.

ואם אני לא יכול - אולי תוכלו להעלות לכאן קובץ אותו דבר רק עם מרכאה בודדת (על המקש של W) כי יש לי גם עם זה אותה בעיה)?
כלומר?
ככה: '
?

• הוסף לסימניות
פתר לי את הבעיה בשניה!
אולי תוכלו להעלות לכאן קובץ אותו דבר רק עם מרכאה בודדת (על המקש של W) כי יש לי גם עם זה אותה בעיה)?
בשמחה

קבצים מצורפים

• החלפת גרש.docx
    KB 14.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
כדי להקליד גרשיים (״) במחשב, צריך להחזיק את מקש ה־Alt לחוץ, ולהקיש בספרות שבצד ימין את הספרות 0216, ואז לשחרר את מקש ה־Alt.
תודה רבה על הידע החשוב!!
זו מנין לך? (בדקתי וראיתי שזה כך, אני מתכון לשאול מאיפה הידע, ומה פשר הדבר)
כל הכבוד!!! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הידע החשוב!!
זו מנין לך? (בדקתי וראיתי שזה כך, אני מתכון לשאול מאיפה הידע, ומה פשר הדבר)
לכל תו יש כזה קוד.
כאן יש רשימה של 144 תווים:
https://shortcutworld.com/ALT-Digits-Symbol-Codes/win/ALT+[Digits]-Symbol-Codes_Shortcuts

אשמח באמת לקבל רשימה מעודכנת של כל התווים.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה