עזרה דחוף דחוף! סמרטוט כחול שהשתרבב לכביסה לבנה

• הוסף לסימניות
פעם מישהי אמרה שלי שקרה לה כזה דבר.
עשתה כביסה נוספת עם אקנומיקה. והכל ירד. חזר למה שהיה.
אבל לא לוקחת אחריות.
אני אישית לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
לי גם היה את זה, אבל הפוך, שנכנס בגד בהיר למכונה כהה
מילאתי כערה עם מים, עם 3 קפסולות אריאל, השרתי כמה שעות טובות, המים היו שחורים וירד לי

• הוסף לסימניות
לתלות בשמש חזקה
גם עוזר הרבה פעמים

• הוסף לסימניות
תכבסי כמה פעמים לפעמים הצבע יורד לאט לאט
אקנומיקה פחות מומלץ
אבל בכל אופן תנסי על חולצה אחת הכי שמאט'ס
והכי חשוב לפני שמפעילים עוד מכונה להפעיל מכונה ריקה שירדו השאריות של האקנומיקה

• הוסף לסימניות
אקונומיקה לא יגרום להורדת צבע של התווית על הבגד?

• הוסף לסימניות
התוויות הן סינטטיות בד"כ
אבל בכ"א אני לא לוקח אחריות
וגם א"כ אנחנו לא לובשים תוויות אנחנו לובשים בגד

• הוסף לסימניות
קרה לנו פעם אותו סיפור עם גרביון שנכנס למכונה של חולצות,ומישהו המליץ לנו לכבס שוב עם שבבי סבון והחולצות חזרו להיות לבנות כמו שהיו. מאז אני משתמשת באופן קבוע עם השבבי סבון בכל מכונת חולצות זה שומר מאוד יפה על חולצות לבנות.

• הוסף לסימניות
קרה לנו פעם אותו סיפור עם גרביון שנכנס למכונה של חולצות,ומישהו המליץ לנו לכבס שוב עם שבבי סבון והחולצות חזרו להיות לבנות כמו שהיו. מאז אני משתמשת באופן קבוע עם השבבי סבון בכל מכונת חולצות זה שומר מאוד יפה על חולצות לבנות.
מה זה שבבי סבון?

• הוסף לסימניות
יש מוצר כזה, שזה מטרתו היעודית,
1703502043117.png
1703502043117.png

• הוסף לסימניות
לי זה קרה פעם
השריתי עם חומר מלבין של יעקובי
עזר חלקית :(
שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את השבבי סבון האלו?
בחנויות נגישות?

• הוסף לסימניות
קופצץ על האשכול ,
אשמח לדעת איך להוריד כתמי דיו כחולים מבגד בהיר ,

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את השבבי סבון האלו?
בחנויות נגישות?
בירושלים אמור להיות ברמי לוי בגבעת שאול ובמעין אלפיים בחלק מהסניפים.
בבני ברק במעין אלפיים
כדאי לברר קודם, כי לא תמיד יש במלאי. זה מוצר שלא תמיד נמצא.

• הוסף לסימניות
קופצץ על האשכול ,
אשמח לדעת איך להוריד כתמי דיו כחולים מבגד בהיר ,
תנסה עם סנט מוריץ, לי זה עזר בחולצה שהוכתמה מצבע שמן בחוג נגרות, אבל זה מאוד יעל לכתמים עקשניים ששום חומר אחר לא מצליח להוריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה