כללי דחוף!!! דחוף!!! עזרה בהפיכת קובץ PSD לויקטורי!

• הוסף לסימניות
הם כבר על סף יאוש ממני!
וגם אני כבר מתוסכלת.
אבל האילוסטריטור שלי בחר לשבות (גם כך אני רק בדרך ללמוד את התוכנה המדהימה הזו- קניתי ספר רק עוד לא מצאתי את הזמן. אז אני רק מתקשקשת עם זה קצת..)

אני ממש מרגישה חצופה עם הבקשה - - -
אבל אם מישהו מוכן ליצא לי את זה לאילוסטריטור - ולסגור את זה כך שאני אוכל לשלוח את זה ישירות לחריטה,
הוא יבורך מין השמיים בכל מילי דמייטב!!!

--הקובץ מצורף 2 הודעות קודם

• הוסף לסימניות
סגרתי לך באילוס', אבל אני לא מצליחה לעלות כאן, אם את רוצה אשלח לך באישי.

• הוסף לסימניות
הו! תודה!
תוכלי ללשלוח לי למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

רק פשוט אני לא יכולה לפתוח את זה באילוסטריטור, זה קובץ שאוכל לשלוח אותו ישירות?
אם כן, ממש תודה גדולה.

• הוסף לסימניות
שאלה.
אחרי שראיתי את הקובץ פוטושופ - הנתיבים נראים נורא, למה לא לעשות לייב טרייס באילוס ולמחוק את הלבן?
אם הקובץ של SAVE AS הוא מהנתיבים בפוטושופ, אני ממליצה לך לחכות לטרייס.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך לאישי קובץ מהנתיב בפוטושופ, וקובץ נוסף - טרייס של אילוס'.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!
אין לי מילים!!!
הצלת את כבודי האבוד - - -

שלחתי להם את זה כך והם אמרו שיש להם מישהו שכבר יסתדר עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה