התייעצות דחוף דחוף עזרה לכאבי בטן כמה חודשים, התוצאות תקינות

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 6 עם כאבי בטן כבר כמעט חודשיים עם כאבי בטן
עשינו לה בדיקות דם צואה שתן ואולטרסאונד והרופא גסטרו טוען שהכל תקין, הוא המליץ על פרוביוטיקה ועל תרופה לחומציות בקיבה (ריפלוקס\צרבות) ואמר וכרגע לא ממליץ על הבדיקה גסטרו כי היא בהרדמה ולא מלכתחילה כשהכל נראה תקין...
לאחרונה אני כן רואה גם שיש לה נשירה בשיער
מה עושים???
אני יודעת שימליצו לי כאן על טיפול רגשי, רפלקסולוגיה ומה לא, אני אשמח כן להמלצות אך מנסיון כי כל דבר כזה עולה מלא כסף ו50 אחוזי הצלחה...
האם לדעתכן כן לעשות את הבדיקה הפולשנית של הגסטרו?
כל יום שעובר סיוט עלי ועל הילדה...

• הוסף לסימניות
אני אישית סבלתי שהייתי ילד מכאבי בטן איומים
הלכתי בזמנו להיימליך בירושלים וזה עזר לי מאוד

• הוסף לסימניות
ניסית להוריד מוצרי חלב?
לבן שלי היו גם כן כאבי בטן ברמה יומיומית והרופא אמר שהולכים על דרך השלילה,
בודקים צליאק, הליקובקטר, סוכרת (יכולה להתבטא בכאבי בטן) ואם הכל תקין שנתחיל לחפש רגישויות למזון
ב"ה אחרי שבועיים ללא מוצרי חלב בכלל הכאבים נעלמו

• הוסף לסימניות
ילד עם אותו סיפור מגיל 3-5 התלונן על כאב
הבת שלי בת 6 עם כאבי בטן כבר כמעט חודשיים עם כאבי בטן
עשינו לה בדיקות דם צואה שתן ואולטרסאונד והרופא גסטרו טוען שהכל תקין, הוא המליץ על פרוביוטיקה ועל תרופה לחומציות בקיבה (ריפלוקס\צרבות) ואמר וכרגע לא ממליץ על הבדיקה גסטרו כי היא בהרדמה ולא מלכתחילה כשהכל נראה תקין...
לאחרונה אני כן רואה גם שיש לה נשירה בשיער
מה עושים???
אני יודעת שימליצו לי כאן על טיפול רגשי, רפלקסולוגיה ומה לא, אני אשמח כן להמלצות אך מנסיון כי כל דבר כזה עולה מלא כסף ו50 אחוזי הצלחה...
האם לדעתכן כן לעשות את הבדיקה הפולשנית של הגסטרו?
כל יום שעובר סיוט עלי ועל הילדה...

יבטן. כל הזמן דחו בטענות רגשי וכו.. ולבסוף גילו צליאק.

• הוסף לסימניות
ניסית להוריד מוצרי חלב?
לבן שלי היו גם כן כאבי בטן ברמה יומיומית והרופא אמר שהולכים על דרך השלילה,
בודקים צליאק, הליקובקטר, סוכרת (יכולה להתבטא בכאבי בטן) ואם הכל תקין שנתחיל לחפש רגישויות למזון
ב"ה אחרי שבועיים ללא מוצרי חלב בכלל הכאבים נעלמו
הרופא גם אמר לי את זה אבל היא כמעט לא אוכלת חלבי זה כנראה לא זה

• הוסף לסימניות
שללו הליקובקטר?

• הוסף לסימניות
הבן שלי בגיל 5-6 היה מתעורר כל לילה ומתפתל מכאבי בטן.
לילה אחד כמעט הגעתי איתי למיון.
בסוף זה היה תולעים (יש שהם עולים למעלה לבטן ומתבטא בכאבי בטן)
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
האמת שלא, מה זה הבדיקה הזו? למה גם הרופא משפחה וגם רופא גסטרו לא אמרו לי כלום על זה?
אני חושבת שבבדיקת נשיפה, יכול להיות גם קנדידה (יש לה סימני פטריה ברגלים? לא מחייב שיהיה גם ברגליים אבל אם יש ברגלים אז סיכוי גבוה שהכאבי בטן קשורים לקנדידה)
תחזרי לרופא ותבקשי בדיקות לזה.
יודעת שגם סכרת ילדים יכולה להתבטא בהתחלה בכאבי בטן.
והייתי שוללת גם חיידק סטרפטוקוקוס (או משהו כזה... )

• הוסף לסימניות
הליקובקטר דחוףף
היה לי בדיוק את מה שאת מתארת וסבלתי מזה שנים
עד שהלכתי לרופא גסטרו ששלח אותי לבדיקה הזאת
בדיקת נשיפה ממש פשוטה
וטיפול של שבועיים עם אנטיביוטיקה וזהו עבר כבר 5 שנים מאז
ואין זכר ברוך ה

• הוסף לסימניות
כנ"ל
יכול להיות הליקובקטור- בשבילו לוקחים 2 סוגי אנטיביוטיקה
קנדידה (סוג של פטריה) בשביל זה עושים דיאטה שמורידים פחמימות, סוכרים וכל מיני מוצרים שמגבירים פטריות
תולעים
רגישות למשהו
צליאק

חפשו רופא שקצת יותר בגישה טבעית
כמו דר' פקטרוביץ

• הוסף לסימניות
הליקובקטר זה חיידק בקיבה
תבקשי מהרופא בדיקת נשיפה
אחרי כמה חודשים של כאבי בטן לילדה בת 6 הרופא המליץ על בדיקת גסטרוסקופיה בלי הבדיקה של המכשיר נשיפה כי הוא טען שלרוב הילדים קיים החיידק הזה בגוף אבל הוא שקט ואין לו משמעות, ובמקרה כזה במכשיר נשיפה יראו את ההליקובקטור אך לא ידעו עדיין אם צריך טיפול -ואיזה. ולכן אמר שהבדיקה לא נכונה בגיל הזה
ואכן היא עשתה בדיקת גסטרוסקופיה וגילו לה שם את ההליקובקטור עם דלקת
וזה כאן יש לי שאלה.
הרופא אמר שבשביל זה צריך טיפול אגרסיבי של 3 סוגים אנטיביוטיקה+קלבטן כל יום במשך שבועיים, ירחם ה' מה התופעות לוואי של דבר כזה אבל הוא טון שאין ברירה, רופאת המשפחה טוענת להערך לתופעות של כאבי בטן הקאות שלשולים והיא אמרה לנסות מאד עדיין לקחת את הטיפול ללא הפסקה... למרות הכאבים! וגם הוסיפה תופעות לוואי שאם זה קורא חייבים להפסיק-נפיחות פריחה וכו.... מלחיץץץ, משהי כאן מבינה ומכירה את הנושא?

• הוסף לסימניות
הליקובקטר דחוףף
היה לי בדיוק את מה שאת מתארת וסבלתי מזה שנים
עד שהלכתי לרופא גסטרו ששלח אותי לבדיקה הזאת
בדיקת נשיפה ממש פשוטה
וטיפול של שבועיים עם אנטיביוטיקה וזהו עבר כבר 5 שנים מאז
ואין זכר ברוך ה
את זוכרת מה הטיפול שקיבלת? אשמח שתקראי תגובה אחת קודם לתגובה זו כדי שתביני את השאלה תודה

• הוסף לסימניות
אחרי כמה חודשים של כאבי בטן לילדה בת 6 הרופא המליץ על בדיקת גסטרוסקופיה בלי הבדיקה של המכשיר נשיפה כי הוא טען שלרוב הילדים קיים החיידק הזה בגוף אבל הוא שקט ואין לו משמעות, ובמקרה כזה במכשיר נשיפה יראו את ההליקובקטור אך לא ידעו עדיין אם צריך טיפול -ואיזה. ולכן אמר שהבדיקה לא נכונה בגיל הזה
ואכן היא עשתה בדיקת גסטרוסקופיה וגילו לה שם את ההליקובקטור עם דלקת
וזה כאן יש לי שאלה.
הרופא אמר שבשביל זה צריך טיפול אגרסיבי של 3 סוגים אנטיביוטיקה+קלבטן כל יום במשך שבועיים, ירחם ה' מה התופעות לוואי של דבר כזה אבל הוא טון שאין ברירה, רופאת המשפחה טוענת להערך לתופעות של כאבי בטן הקאות שלשולים והיא אמרה לנסות מאד עדיין לקחת את הטיפול ללא הפסקה... למרות הכאבים! וגם הוסיפה תופעות לוואי שאם זה קורא חייבים להפסיק-נפיחות פריחה וכו.... מלחיץץץ, משהי כאן מבינה ומכירה את הנושא?
היה לי הליקובקטר פעיל לפני 10 שנים בערך וטופלתי ב3 סוגי אנטיביוטיקה פעמיים ביום.
הקפדתי לאכול יוגורט ביו כל יום וב"ה לא היו לי תופעות לוואי בכלל.
אבל אולי בגלל שמדובר בילדה יש חשש שהאנטיביוטיקה תשפיע עליה יותר חזק?
אין לי ניסיון עם הגיל הזה

• הוסף לסימניות
מה עם אבנים בכיס מרה?
זה כאבי תופת,
רואים רק באולטראסאונד

• הוסף לסימניות
הבן שלי בגיל 5-6 היה מתעורר כל לילה ומתפתל מכאבי בטן.
לילה אחד כמעט הגעתי איתי למיון.
בסוף זה היה תולעים (יש שהם עולים למעלה לבטן ומתבטא בכאבי בטן)
בשורות טובות
אני גם חושבת על כיוון של תולעים
אולי לטפל בעזרת שום?
בשורות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה