חני, אני מבינה שחווית טיפול גרועכשיש משהו רפואי מובהק אין מה לרוץ לשלושת המימדים, (וגם כשאין..)
די כבר לפרסם בצורה כזאת אגרסיבית.
הנזקים של השיטות האלו פשוט מזעזעים!
כמו בכל טיפול לפעמים כדאי להחליף מטפל וכמובן לשלב טיפול תזונתי/ שמנים אתרייםהאמת גם עשיתי טיפול בשלושת המיימדים ובינתיים לא רואה הטבה
חני, אני מבינה שחווית טיפול גרוע
ויתכן שפשוט לא עזר
חשוב לי לכתוב כאן, ולאו דוקא על תרפית ממדים, אלא כל טיפול: רפואי קונבנציונלי, הומיאופתיה, טיפול רגשי, פסיכולוגי, תרפית ממדים, NLP ועוד רבים וטובים מאוד,
לכל אחד מתאים טיפול משלו, צריך להתאים גם את המטפל (הוא לא חייב להיות גרוע, לפעמים זו כימיה עם המטופל או יכולת ספציפית)
נזקים,
כולם עלולים לעשות
גם רופא/פרופסור בכיר, גם פסיכולוג וגם מטפל
כתבת ספציפית על תרפית ממדים (3 הממדים), אז אני רוצה להגיב ספציפית.
השיטה הזאת כבר מצביעה ברגליים, היא עוזרת לכ"כ הרבה כאבים וקשיים ,
כמובן שצריך להתאים, לדייק ובמקרים מסוימים לשלב טיפול נוסף.
בריאות ושמחה לכולנו
בקיצור -כמו בכל טיפול לפעמים כדאי להחליף מטפל וכמובן לשלב טיפול תזונתי/ שמנים אתריים
לאח שלי כאב הבטן 10 שניםבקיצור -
לא בזבזת מספיק כסף אצל אחת לכי לבזבז אצל אחרת,
לצערי אני בתפקיד שמכיר טוב טוב מורכבויות רפואיות
השרלטנות בתחום הזה היא איומה ונוראה!
במקום לקום ולהגיד: נכשלנו, לא מצליחים. ממשיכים לסחוט עוד ועוד כסף מהמטופלים תוך בילוף שקרים והעלמת מידע או נתינת טיפול שלא עולה בשום קנה עם המלצות רפואיות.
מכירה מקרים כאלו מקרוב עם כמה מטפלים.
בחיים לא הלכתי ולא אלך לטיפול כזה לפני שאבדוק אופציות קונבנציונליות.
את צודקת שיש אופציה כזאת.כל שנות ילדותי רצנו מבדיקה לבדיקה ומרופא לרופא בגלל כאבי בטן
ולא מצאו כלום, ב''ה
אחרי החתונה, טיפול רגשי (ב''ה שהגעתי למישהי שהתאימה לי, וכל אחד מי שמתאיםלו) וכבר 10 שנים שאין לי כאבי בטן בכלל חוץ מצירים...
מעניין כי אני יודעת שלא מומלץ לאכול אוכל עם חמיציות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים