אני לא ראיתי, אצלנו לא חילקובצבע צהוב כזה?
ברחוב רב ושמואל קיבלנו מידע שחולקאני מברכפלד ולא ראיתי
מה שבצהוב זה מועד הרבנים או משהו בסגנון הזהאה אני לא מברכפלד,
יצא לי לראות שיש בתיבה משהו בצבע צהוב אבל אין לי אפשרות לרדת לבדוק כרגע.
בכל אופן תודה על הערנות,
ועל הצלת הרבים.
איזה רחוב?אני בברכפלד
הלכתי לבדוק ולא קבלנו
אבל- חברה שגרה בשכונות המזרחיות כתבה לי במייל שהם קיבלו
יהודה הנשיא.איזה רחוב?
שם חולק?יהודה הנשיא.
בחצי הראשון של הרחוב
לא אני בחצי הראשון של יהודה הנשיא ולא קיבלתישם חולק?
ומה זה השכונות המזרחיות איזה רחוב?
מה זה השכונות המזרחיות (שהחברה אמרה ששם חולק) איזה רחוב?לא אני בחצי הראשון של הודיה הנשיא ולא קיבלתי
סליחה לא מזרחיות, חזון דודשם חולק?
ומה זה השכונות המזרחיות איזה רחוב?
??????ברגעים אלו מחולקת חוברת פירסום של המגזר החילוני (של יהודה ושומרון) עם תמונות גרועות ודברים ממש לא של חרדים
מי שיכול לעדכן באיזה רחובות זה חולק ואיזה עדיין לא חולק
זה יעזור מאוד שנפנה לאותם שמחלקים ונסביר להם יפה שזה לא לציבור שלנו
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים