דרוש מידע דחוף! דחוף! רופא שיניים להיום בב"ב לילד סרבן שסובל נורא

• הוסף לסימניות
צריכה את יעוצכם, יש לי ילד סרבן שהתפתל כל הלילה מכאבים ונתתי לו כמה נורופנים- אני מחפשת רופא שיניים שיש לו את המכשיר שמשאיר את הפה פתוח.

• הוסף לסימניות
כל רופא שיניים אמור להחזיק את ה'מכשיר שמשאיר את הפה פתוח'
ולא בזה נעוץ הענין, אם ילד משתולל זה לא יעזור
השאלה כמה סבלנות יהיה לרופא ואם יצליחו לטפל

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על ד"ר שיפר מרחוב טרפון בבבני ברק
הוא יש לו שיטות קסמים איך להשאיר את הפה פתוח..

• תודה
Reactions: GTV
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ד"ר שיפר אלוף עם ילדים.
לא עובד דרך הקופות (קצת יקר, אבל שווה)

• תודה
  • הוסף לסימניות
נראה לי שפרטי הוא מקבל
אבל שווה להתקשר לשאול

• תודה
  • הוסף לסימניות
מטעם כללית
יש גם מרפאה בהסדר בבניין של טרם

יש שם רופאה מצויינת לילדים
היא ממש מסתדרת איתם יפה
ויש גם מסך בתקרה עם סרטונים מצויירים (בלי קול) אם את מרשה

• הוסף לסימניות
03-6198615
עזרה ראשונה הוא מקבל גם בלי תור. המזכירה אומרת לך מתי להגיע, אבל צריך להמתין קצת זמן בתור.

• הוסף לסימניות
לגבי התורים תגידי שזה עזרה ראשונה ושיקבלו אותך מהר
המספר שלו:03-6198615
תשאלי אם הרופא המבוגר נמצא
נראה לי שלאחרונה גם הבן שלו נכנס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה