דחוף דחוף!! שוב כמובן נקסט!

• הוסף לסימניות
אני נרשמת לנקסט פעם ראשונה ויש לי כמה שאלות דחופות-
אם אפשר לענות בזריזות כי אני לא על המחשב שלי- (בבית זה חסום לי) תודה!
*מה זה Apartment or Flat?
*את הכתובת אני צריכה לכתוב בעברית או באנגלית?
*איזה מכנס מתאים ליד רזה לשבת/ ומה ליום יום? (כמובן בזול)
*עד איזה סכום מותר להזמין כדי לא לשלם מס.
ואחרון אחרון חביב....ויש קופון?

תודה לכולם!:)

• הוסף לסימניות
1. תכתבי דירה.
2. אנגלית.

3. לא יודע.
4. 75 דולר.

אחרי ההרשמה הראשונה מקבלים קופון בחשבון.

• הוסף לסימניות
בקופון - תנסי להכניס NEXTLAISHA
בקניה מעל 250 שח, הנחה של 50 שח לחשבון חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;1231453:
איפה נמצא הקופון הזה?

איפה שמסומן אדום מכניסים את הקופון ולוחצים על הכפתור ליד Apply code ואז רואים שירד באמת 50 ש"ח...

קבצים מצורפים

• קופון נקסט.JPG
    KB 98.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יש 3 סוג רוחב, slim pit זה הצר, מתאים לילד רזה.

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה עכשיו - יגיע עד פסח?

• הוסף לסימניות
שאלה שאין עליה מענה..............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1231459:
ומה זה שחור / שחור פלוס?
תודה!

הכוונה - צבע שחור בגיזרת פלוס פיט (רחב מהסטנדרט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה