דרוש מידע דחוף! דילמה רצינית! בחירות ושם המשפחה...

• הוסף לסימניות
מחר על הבוקר יש לי תור למשרד הפנים לשנות שם לתעודת זהות כנשואה (כולל להחילף שם משפחה בס"ד)
וגם לעשות דרכון,
וחייבת לדעת האם כיון שאני משנה את השם לא אוכל להצביע בבחירות! כיון שספר הבוחרים כבר נסגר?!
דחוף!

והאם בשביל דרכון צריך לשלם מראש?
או שאפשר במקום עם אשראי או מזומן?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
  • תעריף מוזל למשלמים באינטרנט.
  • תעריף מוזל עוד יותר למשלמים באינטרנט בחורף, בין 1 בנובמבר ועד היום האחרון של חודש פברואר, למימוש עד 30 ביוני.
  • ניתן לשלם בלשכה באמצעות כרטיס אשראי בלבד ובנוכחות בעל או בעלת הכרטיס.
  • ניתן לשלם בכרטיס אשראי בעמדות השירות של רשות האוכלוסין וההגירה.

• הוסף לסימניות
מחר על הבוקר יש לי תור למשרד הפנים לשנות שם לתעודת זהות כנשואה (כולל להחילף שם משפחה בס"ד)
וגם לעשות דרכון,
וחייבת לדעת האם כיון שאני משנה את השם לא אוכל להצביע בבחירות! כיון שספר הבוחרים כבר נסגר?!
דחוף!

תודה רבה.
מזכיר קלפי אמור להגדיל ראש
ובהחלט שזה תקין רשום שם משפחה הקודם

• הוסף לסימניות
וגם לעשות דרכון,
דחוף!

תודה רבה.
אולי תשאלי אותם שם? הם ידעו לענות לך תשובה הכי מדויקת

תשלום עבור דרכון​

• תעריף מוזל למשלמים באינטרנט
  • תעריף מוזל עוד יותר למשלמים באינטרנט בחורף, בין 1 בנובמבר ועד היום האחרון של חודש פברואר
  • ניתן לשלם בלשכה באמצעות כרטיס אשראי בלבד ובנוכחות בעל או בעלת הכרטיס
  • ניתן לשלם בכרטיס אשראי בעמדות השירות של רשות האוכלוסין וההגירה
  • עבור בקשה לדרכון ביומטרי במקום דרכון ביומטרי שניתן בתוקף לחמש שנים בגלל אי הסכמת המבקש/ת לשמירת טביעות האצבע במאגר הביומטרי, והבקשה לדרכון החדש מוגשת בתקופה של 6 חודשים לפני תום תוקף הדרכון ועד ל-6 חודשים לאחר תוקף הדרכון, אין לשלם את האגרה באתר זה עבור הדרכון החדש, כיוון שהאגרה כזו נמוכה יותר, וניתן לשלם בכרטיס אשראי בעת הגשת הבקשה בלשכה, (אין הנחת אינטרנט).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה