אופיס 365 דחוף, דפוס לא מצליח להשתמש בפידיאף בגלל שגיאת פונטים

• הוסף לסימניות
שלחתי קובץ להדפסה ובבית דפוס לא יכולים להשתמש בקובץ כי יש שגיאת פונטים. הם רוצים שאנעל את הפונטים בתוך הקובץ ואני לא יודע איך עושים את זה.
זה פידיאף שבא במקור מוורד.
אשמח לעזרתכם בהקדם.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תייצא מתוך הpdf קובץ jpg
(אני חושבת שזה אפשרי רק למי שיש אקרובט)

אולי שהם בעצמם יכניסו את הקובץ לפוטושופ והקובץ ישתטח מעצמו.

• הוסף לסימניות
זה חמש מאות עמודים. מסובך להפוך הכל לתמונות.
הם לא יכולים להשתמש בקובץ בגלל הגופן.

• הוסף לסימניות
יש פה הוראות ממכובדינו ר' ישראל @hamefoar שליט"א

בקובץ ה־PDF מבצעים זאת באקרובט, ע"י כניסה ל: כלים > הפקת דפוס > תצוגה מקדימה של שיטוח, וסימון ה'ווי' באופציה 'המר את כל המלל לקווי מתאר'. (בגרסת אקרובט שבאנגלית יש לנווט בהתאם).

• הוסף לסימניות
יש פה הוראות ממכובדינו ר' ישראל @hamefoar שליט"א

בקובץ ה־PDF מבצעים זאת באקרובט, ע"י כניסה ל: כלים > הפקת דפוס > תצוגה מקדימה של שיטוח, וסימון ה'ווי' באופציה 'המר את כל המלל לקווי מתאר'. (בגרסת אקרובט שבאנגלית יש לנווט בהתאם).
תודה. אני עשיתי את זה מתוך וורד ולא אינדיזיין. ואני לא מוצא את ה'הפקות דפוס'.
אבל נראה לי שהבעיה נפתרה.
איני יודע להצביע על הנקודה המדוייקת שפתרה. כי עשיתי שני דברים עיקריים:
1. אפשרויות וורד: הטמע גופנים.
2. עשיתי במדפסת PDF אחרת.
לא יודע איזה מהם הביא את הפתרון. אבל הדפוס כרגע לא מצא את השגיאות שהיו קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה