כללי דחוף!! דרסתי קובץ!

• הוסף לסימניות
שמרתי קובץ אחד על שמו של קובץ אחר
יש אפשרות לשחזר את הקובץ???

:confused::(

תעזרו לי בבקשה!!

• הוסף לסימניות
בבקשה זה דחוף לי ממש
תנסו לעזור!

• הוסף לסימניות
תגיד "ברוך דיין האמת"
ומכאן ולהבא תמיד תעשה גיבוי!
משתתף בצערך

• הוסף לסימניות
על איזה קובץ מדובר (סוג / תוכנה)?

• הוסף לסימניות
אני מחפש תשובה לזה, אבל בכל מקרה, אני נוהג מחמת כן ליצור תמיד עותק גיבוי שזה רעיון נפלא של אדובי (SAVE AS COPY), ושומר עליו שוב ושוב, ואם אני ממש רוצה כמה עותקי גיבוי שומר בשם אחר עם ציון שעה ותאריך בתוך שם הקובץ.

• הוסף לסימניות
פגע וברח?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לעזור, אבל טכנאי מחשבים יודעים - תלוי כמה נגעת במחשב מאז התאונה.
ברכת הצלחה.

• הוסף לסימניות
אם הקובץ נסגר אחרי השמירה, זו בעיה!

• הוסף לסימניות
נראה לי שכן
לא יודעת איזה ווינדוס

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך...
קרה לי היום בדיוק את אותו דבר (כמעט באותה שעה...) קובץ של הרבה עמודים (עיתון) ולא מצאתי שום פיתרון אחר חוץ מפשוט לעשות הכל מחדש... :(

• הוסף לסימניות
אם מדובר בוינדוס 7, יש מצב לשחזר גרסא קודמת של הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה