אין קריטריונים בשביל לקבל דרכון רק צריך לשלם בסביבו אלף ש"ח...ביום שני.
אין קריטריונים מיוחדים לקבלת דרכון בנתבג?
לא מפריע שכבר הזמין דרכוןאפשר לעשות בנתב"ג דרכון זמני לשנה רק בתוך 48 שעות שלפני הטיסה ובהצגת כרטיס טיסה !!!
המחיר לבוגר 840 ש"ח , אני לא יודעת אם מפריע שכבר הזמנת דרכון (חושבת שלא )
אני עשיתי בחורף לפני הקורונה,אז אפשר לעשות בנתבג זה עולה סביבות האלף אולי פחות
זה דרכון זמני קביל לחצי שנה
כך בכל אופן היה לי שבוע שעבר....אפשר לעשות בנתב"ג דרכון זמני לשנה רק בתוך 48 שעות שלפני הטיסה ובהצגת כרטיס טיסה !!!
המחיר לבוגר 840 ש"ח , אני לא יודעת אם מפריע שכבר הזמנת דרכון (חושבת שלא )
עוד שעתיים אני יעדכן אותך@פינת השלושה
מדובר על הנפקת דרכון חדש או חידוש של קיים?
ועוד שאלה,
באתר של משרד הפנים כתוב שרק בתנאים מסויימים,
האם זה אכן כך או שבכל מצב זה אפשרי?
בנתב"ג מקבלים ללא תנאים חריגים@פינת השלושה
מדובר על הנפקת דרכון חדש או חידוש של קיים?
ועוד שאלה,
באתר של משרד הפנים כתוב שרק בתנאים מסויימים,
האם זה אכן כך או שבכל מצב זה אפשרי?
כך היה היום בבוקרממש תודה!
אפשר לסמוך על זה להזמין כרטיס טיסה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים