אני חושב שהוא לא יודע.והדרן הדבילים גם כן לא יודעים
איזה קבצים נוצרו? היכן נוצר הגיבוי?אני חושב שהוא לא יודע. והדרן גם כן לא יודעים
סרטים.תמונות מסמכים.שמע והכל.איזה קבצים נוצרו
כוונתי הייתה האם יש קבצי נתוני אפליקציות, או רק קבצי apkסרטים.תמונות מסמכים.שמע והכל.
וגיביתי דרך האפליקצייה שהעליתי לפה
לא כל כך הבנתי את מה שאמרת חוץ מהקטע של להעתיק למחשבכוונתי הייתה האם יש קבצי נתוני אפליקציות, או רק קבצי apk
אם אתה לא צריך את נתוני האפליקציות (לשם דוגמא: הגדרות אפליקצייה, או נתוני מועדפים באפליקציות שאינם מסונכרנים עם חשבון גוגל)
אז בהחלט זה מספיק, תעתיק את הגיבוי למחשב וזהו
חס ושלום!!!לא דיברתי עליך.אלא על הדרן.ותרואה שאני לא היחיד שמתלונן.אין לי מושג על העדכון.אני פשוט לא יודע איזה סוג גיבוי עשית ומה היית צריך לעשות. בשביל איזה עידכון.
אבל אולי זה בגלל שאני דביל.....
או שתפרט לי קצת יותר
פנה באישי אשתדל לעזורחס ושלום!!!לא דיברתי עליך.אלא על הדרן.ותרואה שאני לא היחיד שמתלונן.אין לי מושג על העדכון.
הם אמרו שזה יפתור לי תבעייה שאפליקציות נסגרות.
וזה יכול למחוק קבצים ואולי אפליקציות ולכן לגבות.
השאילה היא התמונה של האפליקצייה שהעליתי האם אפליקצייה זו מספיקה לגיבוי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים