- הוסף לסימניות
אני עושה לוח שנה עם זמנים באינדיזיין, ועובדת עם שכבות, כל זמן בשכבה נפרדת, פעם ראשונה הלך מצוין, פעם שניה הוסיף לי עמודים מיותרים באמצא?
משהו כזה, זו בעצם טבלה עם זמני היום שהבאתי מאקסל ורציתי לשים בשכבות כדי שישורשר לי, הנתון הראשון הלך יפה ורץ בכל העמודים, מהנתון השני הוא הוסיף לי פתאום עוד איזה מאתיים עמודים (כשהנתון ששמתי בתחילה לא נמצא בהם בכלל.)האם הוסיף דפים וכל שאר המלל נדחף לעמודים הבאים?
ניסיתי, לא נראה קשור.לא בטוח שזו השאלה - אבל יש פקודה של פתיחת דפים חדשים אוטומטית, בedit - pereferences אולי כאן?
משהו כזה, זו בעצם טבלה עם זמני היום שהבאתי מאקסל ורציתי לשים בשכבות כדי שישורשר לי, הנתון הראשון הלך יפה ורץ בכל העמודים, מהנתון השני הוא הוסיף לי פתאום עוד איזה מאתיים עמודים (כשהנתון ששמתי בתחילה לא נמצא בהם בכלל.)
צריך לבטל את הוי בסמארט טקסט כמצ"ב:
אבל ככה הוא לא ישרשר לי את התיבות טקסט[/Q
זה ישרשר.
תנסי
[/QUOTE
לא משרשר. זה העמוד הראשון:![]()
וזה העמוד השני ואלך:![]()
וודאי.האם הכל משורשר במאסטר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים