כללי דחוף! האם מי שקונה כרטיס היום לערך מוסף, נכנס גם להגרלה?

• הוסף לסימניות
ממה שפורסם במשפחה מובן שההגרלה היא למי שקונה כרטיס עד מוצ"ש. ומישהי אמרה לי שפורסם כאן באיזה מקום שההגרלה על נופש זוגי היא רק למי שקונה עד יום חמישי הקודם..
אם אני כבר מגיעה השנה, לפחות אולי אזכה גם במנוחה אחר כך.. :)

התקשרתי כעת לפרוג, אבל כצפוי לא עונים במוצ"ש...

פרוג אני מחכה לתגובה דחופה, וכן האם אפשר להזמין כרטיס בטלפון בשביל להשתתף בהגרלה..

אגב, ללא קשר, כאחת ששמעה את דפנה פרל בעבר, שמחתי מאד לראותה בתוכניה, ואני ממש מחכה ומתרגשת לשמוע אותה שוב, לדעתי זאת הפעם הראשונה שלה מול ציבור חרדי. היא אשה מרתקת במיוחד.

• הוסף לסימניות
זו מסוג השאות שלא כדאי שיישאלו - פשוט נכנסים לאתר וקונים!
התפלספויות אח"כ. מה יש להפסיד? אם מתכוננים לבוא - מה טוב ומה נעים, ואולי תכנסי גם להגרלה. אם לא מתכוננים לבוא - השאלה באמת סתם טורדנית.

• הוסף לסימניות
ההגרלה תערך מחר בשעה 14:00
כל מי שקונה עד מחר בשעה הזו יכנס להגרלה
מצו"ב לינק לקניה
https://www.prog.co.il/ticket.php

• הוסף לסימניות
סטודיו, ממה שהבנתי ההגרלה מחר בשעה 2 בצהריים.
כדאי להדגיש כדי שלא יחשבו שעד 2:00 בלילה.

שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
בפורום חברים 5,709 בנ"א,
לכנס באים לא רק חברי פרוג,
אז להרשם רק בשביל הסיכוי הזעיר לזכות בנופש -
נשמע כמו לא ממש שווה....

כדאי להרשם סתם בשביל לבוא, וזה כדאי מאד.

• הוסף לסימניות
המחיר באתר ישאר זהה גם אחרי מחר ב14:00?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, ברור שלא שוה לקנות רק בשביל ההגרלה, אבל אם כבר קונים בטוח, לא עדיף לנסות את המזל??

לאברימי, התכוונתי בשאלה, בגלל שאני רוצה להזמין בטלפון ולא באשראי כאן, וגם בגלל שאני רוצה לבא עם חברה במחיר הזול, ואני עדיין לא קבלתי ממנה אוקיי סופי.

להתראות בכנס..

• הוסף לסימניות
שושית - עדיף, ולא התכוונתי לרדת עליך, כולם חולמים על זה בשקט...
סתם באתי להפחית ציפיות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;417831:
המחיר באתר ישאר זהה גם אחרי מחר ב14:00?

כן, אבל רק עד מחר בערב, לגבי שני, לא מתחייבים....

אז מהר מהר פן תאחר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה