מידע שימושי דחוף האם מכירים טלפון של נוירולוג להיתייעצות דחופה

• הוסף לסימניות
גם בעלות האם אתם מכירים כזה אדם?

• הוסף לסימניות
יש את פרופ' מנחם שדה
שהוא המומחה לנוירולוגיה בארץ.
מקבל באסותא ראשל"צ.
יקר מאד, אבל יש החזרים מקופ"ח.

• מקום עבודה לזרוב 27, ראשון לציון טלפון: 03-5193061

• הוסף לסימניות
לא, הוא עסקן רפואי מספר 1
העומד בראש עמותת "מזור"

• הוסף לסימניות
שיחה טלפונית יש לו דבר כזה?
לא יודעת. על פגישה עם אבחון אני יודעת שהוא לוקח 1000 שח.
מה תפסידי מלנסות? יש לי את המספר האישי שלו אבל אני לא רוצה לכתוב פה אז אם בא לך תכתבי מייל

• הוסף לסימניות
יש את פרופ' מנחם שדה
שהוא המומחה לנוירולוגיה בארץ.
יש בנוירולוגיה כמה תחומים
הוא מומחה במיוחד במחלות נוירומוסקולוריות
זה לא בהכרח שבתחומים אחרים הוא באותה דרגה

• הוסף לסימניות
הוא נוירולוג במקצוע?
הוא היה שנים בעזר מציון בראשות המחלקה לייעוץ רפואי
ואחר כך הוא פתח את מזור

• הוסף לסימניות
ייעוץ לגבי תרופות קשב וריכוז

• הוסף לסימניות
אני יודע שעזר מציון ממליצים בענינים האלו מאוד על פרו"פ ווטמברג מכפר סבא (נראה לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה