דחוף, האם ניתן להציל?

• הוסף לסימניות
שלום
אני סטודנטית בקורס תלת מימד בפרוג.
אני וחברותיי נתקלנו בבעיה שאנחנו מקוות שהמומחים דפרוג יצילו אותנו...
קורה לעפמים שמדי מקרבים/מרחיקים עם גלגלת העכבר ואז - כל הסצנה נעלמת!
באאוטליינר הכל קיים ובחלונות אחרים (למשל ב-SIDE) רואים הכל כתקנו
אבל בפרספקטיב- כלום!
ניסיתי למשל לבחור באאוטליינר מודל מסוים וללחוץ על ה-F כדי להתקרב אבל המאיה לא מגיבה לזה :(
יש פתרון?
מצ"ב צילום מסך:
צפה בקובץ המצורף 307635

כמו"כ, עוד בעיה שי לי ונתין לראות בצילומסך הנ"ל,
2 החלונות השמאליים כביכול קשורים זה בזה, אם אני מקריבה/מרחיקה באחד מהם גם השני משתנה
לא מצליחה להגיע למצב שאחד יהיה מוגדר FRONT ואחד TOP...
תודה לכולם!

קבצים מצורפים

• mayay.JPG
    mayay.JPG
    KB 75 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לגבי השאלה השניה:
ללחוץ בחלון שרוצים לשנות את המצלמה, פנלס- אורטוגרפיק ושם לשנות למצלמה הרצויה

קבצים מצורפים

• פרוגג.jpg
    KB 248.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לעשות לכל המודלים אקספורט סלקשיין לסצנה חדשה והכל יבוא על מקומות בשלום, שום דבר לא נעלם, זה עניין של הגדרת מצלמה בד"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;2184272:
קורה לעפמים שמדי מקרבים/מרחיקים עם גלגלת העכבר ואז - כל הסצנה נעלמת!
באאוטליינר הכל קיים ובחלונות אחרים (למשל ב-SIDE) רואים הכל כתקנו
אבל בפרספקטיב- כלום!
ניסיתי למשל לבחור באאוטליינר מודל מסוים וללחוץ על ה-F כדי להתקרב אבל המאיה לא מגיבה לזה :(
יש פתרון?
כן.
א. תבדקי שאת נמצאת באנגלית לפני שאת לוחצת F.
ב. תבחרי אלמנט קטן, ולא גדול, כגון, כוס ולא קירות של הסצינה.
ג. תבטלי את הרשת (GRID), לפעמים בשל הצפיפות שלו, הוא מסתיר.
ד. יתכן שאת לוחצת F, לא על החלון הנכון.
ה. על-מנת שכל החלונות יהיו ממוקמים על אותו אוביקט, תלחצי שיפט + F.

נכתב ע"י אנונימית;2184272:
2 החלונות השמאליים כביכול קשורים זה בזה, אם אני מקריבה/מרחיקה באחד מהם גם השני משתנה
לא מצליחה להגיע למצב שאחד יהיה מוגדר FRONT ואחד TOP...
תודה לכולם!
חוץ ממה שברל'ה כתב והסביר. ניתן בדרך אחרת, שאני משתמש בה רבות, כאשר הדרך הרגילה לא עובדת טוב, תמונה מצורפת.
לחיצה ימנית בעכבר על האיקון של המצלמה ובחירה.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 11.4 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה