מידע שימושי דחוף, הברית מחר!

• הוסף לסימניות
דחוף דחוף דחוף - איפה אפשר להשיג בגד יפה לברית שנערכת מחר בבוקר במודיעין עילית???
(הבטיחו לנו שישלחו בגד מגמ"ח, ועכשיו הוא הגיע -בגד מרוט, שהצהיב מיושן, ועם כתמים....:eek::(:()
היולדת, אמא של התינוק על סף בכי..

• הוסף לסימניות
יש לי בגד מהמם באשדוד. אם תמצאו דרך להעביר - בשמחה!

• הוסף לסימניות
תחפשי ברשימת גמחים
מי שיש לו כרית בדרך כלל יש לו בגד

• הוסף לסימניות
יש בחפציבה גמח לבגד מהמם,
משפחת רייזנר קהילות יעקב 3- אין לי מספר....

• הוסף לסימניות
לי יש בגד לברית, אני משאילה אותו בשמחה.
וסט סריג + חולצה מכופתרת, מכנס וכובע.
אבל אני מירושלים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש לי.
בבני ברק.
אם רלוונטי- אחפש.

• הוסף לסימניות
אם רלוונטי יש לי למי לפנות, בבקשה צרי קשר: 0527684856

• הוסף לסימניות
תודה רבה!, בסוף הישגנו בגמ"ח במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
להבא אפשר לחפש ב'מפתח הקהילות', יש שם מלא גמחי"ם.

• הוסף לסימניות
בגד לבייבי או ליולדת?...

יש לי גמ"ח חדש דנדש, בגד רב עונתי לתינוק + כרית תואמת
מצרפת תמונות

קבצים מצורפים

• IMG_0053.JPG
    IMG_0053.JPG
    1.6 MB · צפיות: 51
  • IMG_0011.JPG
    IMG_0011.JPG
    1.6 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
גם לי יש גמ"ח.
יש המון במודיעין עילית.
מזל טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה