עזרה דחוף!!! הבת שלי בקושי שותה!!! כבר קרוב ל24 שעות!!

• הוסף לסימניות
ילדים בני שנה בדרך כלל לא אוהבים מים,
הם היו רגילים למטרנה וחלב ולוקח קצת זמן עד שהם מתחילים להבין שהם צמאים ולרצות מים.
הבת שלי לקח לה חודשיים עד שהתחילה לשתות מים, והיום היא לא מוכנה לגמור ארוחה בלי לשתות עוד.

אם יש יציאות רגילות ואין עצירות את יכולה להיות רגועה, יש זולים גם באוכל, במיוחד בירקות, היא מקהלת יותר ממה שנראה לך.

את יכולה לנסות לקנות כוס חגיגית ולתת לה אותה במתנה בהתלהבות, אולי היא תאהב את זה.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
זה נראה שהיא מרגישה בסדר, אבל אולי זה התחלה של משהו?

בעלי טוען שזה פינוק ולא צריך להתייחס, כאשר היא תהיה צמאה היא תשתה לבד
אבל אני לא מסוגלת לקבל את זה! הבת שלי לא שותה כמעט יממה שלמה! מה אכפת לי אם זה מפינוק או לא.
ומה אם זה יימשך יותר מיום אחד? מתי זה כבר נהיה מסוכן??
לדעתי זה מסכון כבר עכשיו!! היא בד"כ שותה יותר
אם אמא @תותית מפונקת אז הילדה .......

• הוסף לסימניות
זה נשמע שהיא פשוט קולטת את הלחץ שלך ממנה, כנראה ילדה רגישה וחכמה מאוד!
אל תתני לה לסחוף אותך אחריה, אסור להתרגש יותר מדי, כמו שכבר אמרו לך, מצבים מסוכנים רואים לפי הטיטול, ואם נראה לך שמתקרב לשם, תני לבעלך לטפל בה, את מדי לחוצה.....
בהצלחה.......

• הוסף לסימניות
ניסינו כמעט הכל!! מים/ מיץ/פטל/ שוקו /חלב
היא שתתה בערך כמות של כוס אחת ב24 שעות!!!!
ילדה בת פחות משנתיים!!
זה קרה לי עם הבן שלנו, זה קורה מחוסר ברזל נטו!!
תתני לה 10 או 12 טיפות ברזל ליום ותראי שתתחיל לאכול טוב!
לגבי שתיה אני נתתי איגלואים ושלוקים לפחות שיכנס משהו.. או מיץ תפוח עץ ניסית?
תנסי שלוקים וכדומה..
במקביל תעשי בדיקת דם לראות שהכל בסדר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה