כללי דחוף, הוספת ניקוד באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מוסיפה ניקוד באינדזיין לאותיות בודדות,
הסבירו בבקשה בפירוט כיצד עושים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1008342:
איך אני מוסיפה ניקוד באינדזיין לאותיות בודדות,
הסבירו בבקשה בפירוט כיצד עושים
תודה רבה

כמו שמוסיפים בכל תוכנה:
  • מדליקים את מקש הCAPSLOOCK
  • עומדים אחרי האות
  • מקישים על שיפט+אחד ממקשי הספרות שמעל האותיות. (כל ספרה - ניקוד אחר)

כדי שהניקוד יעמוד במקום במדויק:
יש לבחור גופן מסוג אופן טייפ,
בתפריט הקופץ של חלון הCHARCTER לבחור בפקודה: מיקום הניקוד ( DIACRITIC POSITIONIG) בחלונית שנפתחת לבחור באפשרות אופן טייפ.

• הוסף לסימניות
כמו שאת עושה בוורד.
תעמדי עם הסמן אחרי האות שברצונך לנקד. ודאי שמקש הקפס לוק פעיל. ונקדי. (הגדירי בסגנונות open type, כדי שישב לך טוב על האות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני צריכה את הניקוד - שורוק ואף מקש לא נותן לי,
מישהו יודע למה ואיך?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1008405:
אני צריכה את הניקוד - שורוק ואף מקש לא נותן לי,
מישהו יודע למה ואיך?

תודה רבה

נמצא במקש שמעל האנטר

• הוסף לסימניות
את יכולה בדרך אחרת -
לעמוד במקום שאת צריכה להוסיף ניקוד
לפתוח חלון הגליפים
למצוא את הניקוד שאת צריכה - לבחור אותו (לחיצה כפולה

זו דרך יותר ארוכה, אבל לפעמים היא יותר קצרה (למי שלא זוכר איזה מקש נותן איזה ניקוד)

• הוסף לסימניות
האשכול כבר לא רלוונטי.
הסברתי את העניין טלפונית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1008493:
האשכול כבר לא רלוונטי.
הסברתי את העניין טלפונית
אולי השאלה לא רלוונטית. האשכול רלוונטי בהחלט.
ולו כדי לדעת שיש אנשים טובים כמוך המוכנים להשקיע מזמנם (היקר) לאחרים!

• הוסף לסימניות
בסך הכל הכוונה למקש הזה שיש לו כמו נקודותיים רק בפסים וכן סלש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה