בקשה דחוף!! הורדת תמונה שחסומה בנטפרי אבל אין שום בעיה

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה
אבל כל התמונות בגוגל מפות חסומות לי
אם מישהו יכול להעלות לי צילום מסך אודה לא מאד

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה
אבל כל התמונות בגוגל מפות חסומות לי
אם מישהו יכול להעלות לי צילום מסך אודה לא מאד
1599345431223.png

מוזר שזה חסום
לי פתוח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תסבירו שוב מה אתם צריכים
אנסה לעזור
לא הצלחתי להבין על פניו של האשכול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי למה
כל התמונות שעוברות דרך הסינון של נטפרי, נשלחות תחילה לבדיקה ע"י צוות נכריות.
מכיוון שתצוגת רחוב זה לא תמונה אלא טכנולוגיה חדשה שמצרפת כמה תמונות שמצטרפות לפריזמה אחת (לשם המחשה, רחוב קטן בתצוגת רחוב יכול להיות בנוי מ-1000 תמונות שונות)
לכן,
נטפרי חסמו את האופציה הזאת באופן גורף, כי זה העמסה אדירה על כח העבודה שלהם.
[תחשוב שעל רחוב אחד בגוגל דרושה אותה עבודה כמו לפתוח ל-100 גרפיקאים 10 תמונות...]

עדיין מחכים לאיזה פיתוח גאוני שיפתור את הבעיה הזאת.

• הוסף לסימניות
כל התמונות שעוברות דרך הסינון של נטפרי, נשלחות תחילה לבדיקה ע"י צוות נכריות.
מכיוון שתצוגת רחוב זה לא תמונה אלא טכנולוגיה חדשה שמצרפת כמה תמונות שמצטרפות לפריזמה אחת (לשם המחשה, רחוב קטן בתצוגת רחוב יכול להיות בנוי מ-1000 תמונות שונות)
לכן,
נטפרי חסמו את האופציה הזאת באופן גורף, כי זה העמסה אדירה על כח העבודה שלהם.
[תחשוב שעל רחוב אחד בגוגל דרושה אותה עבודה כמו לפתוח ל-100 גרפיקאים 10 תמונות...]

עדיין מחכים לאיזה פיתוח גאוני שיפתור את הבעיה הזאת.
תודה רבה על ההסבר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה