תעופה דחוף! הזמנתם ביטוח נסיעות של כלל והייתם מרוצים?

• הוסף לסימניות
עקב חיונית לחול אנחנו מחפשים ביטוח נסיעות. תמיד השתמשנו בפספורטכארד והיינו מרוצים עד הגג. אבל עכשיו זאת נסיעה לחודשיים 3 נפשות ואיתם זה יוצא כמעט 800 דולר!!! החברות האחרות גם בסביבות אותו המחיר (בדקתי הראל, הפניקס, ומקס) כלל הם פחות מחצי מחיר שזה קצת מחשיד אותי. יש למישהו נסיון איתם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו עשינו במקס יצא לנו חצי מחיר מפספורטכארד
היינו מרוצים
( ב"ה לא השתמשנו בביטוח)
מעניין אותי לשמוע דווקא ממי שהיה צריך להשתמש בביטוח (אפילו בשביל כבודה)... מצחיק אותי כי אני בעצמי המלצתי "רק פספורטכארד" כאן באתר בגלל הנסיון שלי איתם אבל אני לא מתכננת לשלם 3000 שקל בשביל זה...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ,
אנחנו עשינו ל-5 נפשות לשבוע ימים במקס יצא לנו 700 ש"ח
בפספורטכארד רצו לנו 1400 ש"ח
ביטוח רגיל של קורונה, כולל כבודה וספורט אתגרי
לא כולל ביטוח מחשב וכו..

• הוסף לסימניות
עקב חיונית לחול אנחנו מחפשים ביטוח נסיעות. תמיד השתמשנו בפספורטכארד והיינו מרוצים עד הגג. אבל עכשיו זאת נסיעה לחודשיים 3 נפשות ואיתם זה יוצא כמעט 800 דולר!!! קשה לי לנטוש את פספורטכארד לטובת חברה שאין לי נסיון איתם. אשמח לקבל המלצות ועידוד מאנשים שהזמינו מחברה יותר זולה והיו מרוצים...
בדקתם דיווידשילד שלהם?

• הוסף לסימניות
במאוחדת עושים דרך הראל שהם זולים ומקבלים גם 5 אחוז הנחה.

• הוסף לסימניות
במאוחדת עושים דרך הראל שהם זולים ומקבלים גם 5 אחוז הנחה.
700 דולר עם ההנחה בהראל... נראה שאין ביטוח זול לתקופה כזאת ארוכה. אני לא רוצה לוותר על ביטוח (מנסיון של פעם אחת שלא היה ביטוח וביקור במיון עלה קרוב ל2000 דולר...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דרך מכבי ב'כלל' והתעכבה לי המזוודה- הם פיצו אותי במקום. (160 דולר)
עלה לי גרושיםםםם (32 שקל ל4 ימים)
וואו יוצא 380 דולר, לא הייתי אומרת גרושים אבל בהחלט יותר זול. חצי מחיר מפספורטכארד, הראל, מקס, הפניקס... אבל למה זה כזה זול? אולי הם לא טובים? מישהו היה צריך אותם למשהו רפואי והיה בסדר? עדכנתי את הכותרת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הזמנתי ביטוח של כלל דרך הקופ"ח, היינו צריכים להשתמש, פנינו אליהם.
הם נתנו לנו רשימת ספקים שניתן לקבל החזר עליהם, שלחנו להם את המסמכים ותוך כמה שבועות הכסף שולם.
אנחנו לא היינו צריכים לשלם, במרכז הרפואי קיבלנו את המסמך מחברת הביטוח וחיכו שהם ישלמו.
ברור שפספורטכארד נוח יותר, אבל כלל גם היו בסדר.
לגבי ביטוח תכולה תבדקו היטב לאור הבלאגן שיש היום בנמלי התעופה בארץ ובעולם.

• הוסף לסימניות
הביטוח של כלל יותר זול בבסיס רק צריך לשים לב להוסיף את כל הכיסויים שצריך ואז המחירים דיי משתווים לאחרים.

• הוסף לסימניות
הוספתי הכל ועדיין יוצא הרבה יותר זול...
אם הוספת הכל ובדקת גבולות אחריות (כבודה, איתור וחילוץ, ביטול או קיצור נסיעה, ביטוח רפואי וצד ג', כיסוי לקורונה אם רוצים) ויצא לך יותר זול, לכי על זה. הביטוח שלהם מעולה ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה