דרוש מידע דחוף!! הייתם בחורשת טל בשבוע האחרון?

• הוסף לסימניות
דחוף לנו לדעת...
סגרנו חופשה ממחר בחורשת טל
ובאתר של הרט"ג כתוב שאין כניסה לפלגי המים (שזאת הסיבה שנוסעים לשם בחום הזה..)

מישהו היה ויודע להגיד אם על אף מה שכתוב באתר, כן אפשר להכנס למים?

אני לא מצליח להגיע למידע אמין...

ואם לא, יש מה לעשות שם בחום הזה ללא מים?

• הוסף לסימניות
ביום ראשון האחרון היה להכל
ובשני ושלישי היה רק לחצי מהנחל
כי ניקו שם משהו כזה
הכי טוב לפנות אליהם...

• הוסף לסימניות
נתנו אפשרות לביטול ללא קנס, הנה הקישור:

https://l5k.me/EjrEm_#phnx

בכל מקרה, אחיין שלי היה שבוע שעבר ואמר שנכנסו למים חופשי, המים נמוכים.

• הוסף לסימניות
נתנו אפשרות לביטול ללא קנס, הנה הקישור:

https://l5k.me/EjrEm_#phnx

בכל מקרה, אחיין שלי היה שבוע שעבר ואמר שנכנסו למים חופשי, המים נמוכים.
תודה

באיזה יום הוא היה?
מישהו אחד אמר לי שבכלל לא זרמו מים
ומישהו אחד אמר לי שהכל חופשי
לא ברור...
לכן אני מנסה לברר

• הוסף לסימניות
תגובה שקיבלתי מחורשת טל:
אפשר כבר היום לכנסי לפלגים

• הוסף לסימניות
התפנה לנו בונגלו עם מזגן להיום ומחר 19-21 באוגוסט
אפשר להכנס מ2 בצהריים
מחיר ללילה 430₪
לפרטים 0527687989

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה