נאבד דחוף!! הייתם היום בפארק אלעד??? אולי מצאתם כרטיס זכרון יקר!!!

• הוסף לסימניות
היינו היום בפארק העירוני באלעד.
ונפל לנו באזור המדשאות (ליד האמפי-)
כרטיס זכרון מיקרו שחור קטנצ'יק 16GB של sandisk
הוא נראה פשוט עם תיקיות של שירים תמונות וקבצי וידאו,
אבל יש שם חומר יקר!!!!
כולל תיקיות גיבוי חשובות.

בבקשה מי שמצא או ראה...
או מי שמתכנן ללכת לשם עוד, בבקשה שימו לב-תכל''ס הוא יכול להיות בכל מקום כמעט.
ואם מצאתם.
אשמח שתצרו איתי קשר-
0527657059

תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
זה כרטיס ממש חשוב!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה...
לא מצאנו, ולא הצלחנו עדיין לשחזר.:(:oops:

אולי בכ''ז מישהו ראה/מצא או יודע על משהו כזה...

תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
בכל הזמן הזה כבר יכלת ללכת לשם ולשים מודעה
לא כל מי שעבר שם צנח פה בפרוג.

• הוסף לסימניות
זה נשמע נזק גדול.
אני חושב שיעבור הרבה זמן עד שיצליחו להחזיר את זה דרך פה.
עדיף פשוט לנסות לתלות מודעה בסביבה - וכמה שיותר מוקדם. עובדי הניקיון יכולים לטאטא את זה בכל רגע.
תנסו דרך קרובים אולי.

• הוסף לסימניות
בכל הזמן הזה כבר יכלת ללכת לשם ולשים מודעה
לא כל מי שעבר שם צנח פה בפרוג.
זה נשמע נזק גדול.
אני חושב שיעבור הרבה זמן עד שיצליחו להחזיר את זה דרך פה.
עדיף פשוט לנסות לתלות מודעה בסביבה - וכמה שיותר מוקדם. עובדי הניקיון יכולים לטאטא את זה בכל רגע.
תנסו דרך קרובים אולי.
תודה על ה''עצות והעידוד''.
כן מדובר בנזק משמעותי.
הפרסום כאן זה רק עוד דרך אחת מני רבות שניסנו ועדין מנסים למצוא איזה קצה חוט של מישהו שאולי ראה/מצא.
אנחנו לא גרים שם, לא קרוב ולא בעיר הזו בכלל כך שאין לי את הפריבלגיה לקפוץ לשם לביקורים למרות הכל.

• הוסף לסימניות
תודה על ה''עצות והעידוד''.
הבהרה:
כוונתי היתה להשתתף בצערך בלבד.
אני חושש שלא הובנתי, ואני מיצר על כך.
מקווה בשבילך שתמצא אותו מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה